SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


BOL-003

BOL-013

BOL-021
Søk ferieboliger i Bol    Les om Bol

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
15 av totalt 15 hus i og rundt Bol
Feriebolig Beskrivelse Bilde
BOL-002Leilighet med god standard og sjøutsikt! 

I dette huset som ligger 5-10 minutters gange fra havet og sentrum av koselige Bol har vi en leilighet for inntil 3 personer til leie.
Leiligheten er lys og trivelig og har balkong med sjøutsikt.

BOL-003Leiligheter med koselige terrasser og svømmebasseng! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med flere fine leiligheter til leie. Tilgang til svømmebasseng som sto ferdig 2014. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum.
Alle leiligheter har fine, romslige terrasser og aircondition. Leilighetene varierer i størrelse for 2 til 4 personer.

BOL-006Flotte leiligheter med store terrasser i idyllisk hage! 

Ca 150 meter fra stranden kan vi tilby fine leiligheter for 2 - 5 personer med store terrasser, omkranset av en vakker og frodig hage - ypperlig for flere familier som reiser sammen.
Nytt og pent interiør og meget god standard. Rolig område, ca 500m fra sentrum. Meget barnevennlig!

BOL-007Leiligheter med god standard og sjøutsikt! 

Hus med 3 flotte ferieleiligheter for 4 - 6 personer til leie. Leilighetene er lyse og trivelige, og har fine terrasser. Toppleiligheten har fantastisk sjøutsikt.
Innenfor 10 minutts gange finner man alle fasiliteter - sjøen, strand og sentrum av Bol.

BOL-008Super beliggenhet nær sentrum og strand! 

I et hus med en frodig, flott hage maks 5 minutters gange fra sentrum av Bol og sjøen har vi 2 store og en mindre leilighet til leie. De to største har sengeplass for inntil 6 personer, og den siste har plass for inntil 4 personer. Leilighetene har store terrasser til disposisjon.

BOL-009Pene små leiligheter nær sjøen og sentrum! 

I et hus beliggende ca 150 meter fra stranden kan vi tilby flere fine leiligheter for 2 - 3 personer (4 hvis 2 er barn). Leilighetene er relativt nye og alle har balkong med sjøutsikt. Det er ca 5-10 minutters gange til sentrum av idylliske Bol.
Nytt og pent interiør og meget god standard. Aircondition og sat/TV i alle leiligheter.

BOL-010Flotte sentrumsnære leiligheter! 

I et hus beliggende rett bak småbåthavnen i koselige Bol sentrum har vi et fint nyoppusset hus med 3 leiligheter for 2-4 personer til leie.
Veldig god standard og romslige terrasser. 2 av terrassene har sjøutsikt.

BOL-011Flott utsikt og god beliggenhet! 

I et hus beliggende i åssiden ovenfor Bol sentrum har vi 2 fine leiligheter for henholdsvis 3 og 4 personer. Begge leilighetene holder god standard og har hyggelige overbyggede terrasser med sjøutsikt.

BOL-012Kort gange til stranden og store uteområder! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med 3 fine leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste vakre strand og sentrum.
Alle leiligheter har god standard og er egnet for inntil 4 personer. Barnevennlig område. Store terrasser og grillplass i hagen.

BOL-0166 sentrale leiligheter i et rolig område i Bol. 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et nytt steinhus med 6 fine leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum. Huset egner seg godt for grupper da det er godt med plass ute her.

BOL-017Sjarmerende leilighet med sjøutsikt og flott beliggenhet i Bol! 

Denne sjarmerende leiligheten ligger nær sentrum av Bol, med kort gangavstand til alle fasiliteter, og har en stor terrasse med fantastisk sjøutsikt. Leiligheten har 3 soverom, alle med dobbeltseng. Aircondition, Sat-TV og trådløst internett.

BOL-018Leilighet i steinhus nær sjøen i sentrum av Bol! 

Flott leilighet for inntil 5 personer, beliggende i sentrum av Bol, med kort gange til sjø, strand og alle fasiliteter. Sjøutsikt fra soverommene, aircondition, Sat-TV og trådløst internett.

BOL-020Moderne leiligheter nær strand i Bol! 

I et hyggelig hus i gangavstand til alle fasiliteter i landsbyen Bol har vi fire leiligheter til leie, for 2-4 personer. Alle leilighetene har aircondition, Sat-TV og trådløst internett. Det finnes parkering nær huset.

BOL-021Leilighet med sentral beliggenhet og flott sjøutsikt! 

Leilighet i toppetasjen av et hyggelig dalmatinsk steinhus med flott utsikt til sjøen og øya Hvar fra terrassen. Huset ligger kun et par minutters gange fra sentrum og promenadegaten i Bol hvor du finner en rekke restauranter, barer, små butikker osv. Nærmeste strand er maks 5 minutters gange fra huset.

BOL-022Hyggelig leilighet med nydelig sjøutsikt i Bol! 

Denne hyggelig leiligheten for 2 personer ligger i et rolig område av landsbyen Bol, unna nattelivet i sentrum, men allikevel med gangavstand til strand og alle fasiliteter. Vakker sjøutsikt fra terrassen.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser