SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Leiebetingelser

Ferieboliger med basseng


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.

 
        
 
   
 
103 villaer totalt
Feriebolig Beskrivelse Bilde
BAS-005


Baska
Moderne leiligheter med svømmebasseng! 

I et hus beliggende rett i utkanten av sentrum i Baska har vi 8 fine leiligheter til leie. Huset ligger i et rolig boligområdet med kort gangavstand til alt du trenger for at ferien skal bli vellykket. I hagen er det et felles basseng og grillplass!

BAS-006


Baska
Nye og moderne leiligheter med svømmebasseng! 

9 flotte leiligheter beliggende rett i utkanten av sentrum i Baska. Huset ligger i et rolig boligområdet med kort gangavstand til alt man trenger for at ferien skal bli vellykket. I hagen er det et felles basseng og stor solterrasse.
Dette huset er nabohuset til BAS-005 hvis man er mange som reiser sammen.

BOL-003


Bol
Leiligheter med koselige terrasser og svømmebasseng! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med flere fine leiligheter til leie. Tilgang til svømmebasseng som sto ferdig 2014. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum.
Alle leiligheter har fine, romslige terrasser og aircondition. Leilighetene varierer i størrelse for 2 til 4 personer.

BPR-001


BaskaVoda
Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

I en koselig landby, med slående vakre omgivelser, på Makaraska rivieraen har vi nye leiligheter for 2 - 6 personer med tilgang på basseng og kort gangvei til en lang nydelig strand til leie. Kort gange også til flere gode restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!

BPR-003


BaskaVoda
Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, vakker strand! 

I en vakker landsby rett utenfor Baska Voda på Makarskakysten, har vi nye leiligheter for 2 - 6 personer med tilgang på basseng til leie . Kort gangvei til en lang nydelig strand, restauranter, butikk, lekeplass, ballbinge og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!

BPR-004


BaskaVoda
Flotte leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

Litt utenfor Baska Voda ligger en vakker liten landsby og her har vi flotte leiligheter for 2 - 6 personer til leie. Kort gangvei til en lang nydelig strand og tilgang på basseng. Det er også kort avstand til restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Fantastisk turområde!

CAV-020


Cavtat
Fine ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ligger i åsen ovenfor Cavtat, ca 600 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien. Her har vi 6 pene leiligheter til leie, med basseng i hagen!

CAV-040


Cavtat
Nye og moderne ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ble ferdigstilt i 2011 og har 3 lekre ferieleiligheter til leie. Det er god plass på terrasse/hage ved bassenget med solsenger og utebord til disposisjon. Huset ligger på høyden ovenfor Cavtat, ca 900 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien.
Ypperlig for 2-3 familier som reiser sammen!!

CAV-061


Cavtat
Moderne leilighet med eget basseng! 

Velutstyrt og moderne leilighet for 8-9 personer med stor terrasse og privat svømmebasseng. Leiligheten ligger i utkanten av den vakre landsbyen Cavtat, og det er gangavstand til strand og sentrum med alle byens fasiliteter.


CAV-072


Cavtat
Flott renovert murvilla med basseng og sjøutsikt! 

Nydelig steinhus beliggende i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 100m fra sjøen, sentrum og den vakre promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk. Huset har 5 soverom, 5 bad og nydelig utsikt fra terrassen. Plass for inntil 10 personer hvis det er barn med i reisefølget.

DML-005


Dubrovnik
Koselig pensjonat med basseng og fantastisk beliggenhet! 

Kun 50 m fra en flott strand, ligger dette hyggelige pensjonatet i en frodig hage - som en vakker oase. Her har vi bungalower og rom med usjenerte uteplasser beliggende i frodige omgivelser. De fleste har utsikt mot den vakre hagen og sjøen. Her kan man velge om man vil nye de late feriedagene ved bassengkanten, eller om man vil rusle de få meterne ned til stranden nedenfor.

DML-009


Dubrovnik
Vakre omgivelser og svømmebasseng! 

I et hus beliggende i den koselige landsbyen Mlini nær Dubrovnik har vi 5 leiligheter til leie. De varierer i størrelse passende for 2 til 5 personer, og 2 av leilighetene kan med fordel kombineres hvis man f.eks er 2 familier som reiser sammen: Plass til inntil 9 personer. Nytt svømmebasseng 2017.

DML-022


Dubrovnik
Flott villa med basseng og nydelig sjøutsikt! 

Denne flotte villaen ligger i en hyggelig landsby ca. 7 km sør for Dubrovnik. Her er det et hyggelig bassengområde, flere terrasser og nydelig sjøutsikt. Passer for inntil 10 personer.


DZA-002


Dubrovnik
Ny og flott leilighet med nydelig sjøutsikt! 

Lys og innbydende leilighet nær Dubrovnik. Passer for inntil 4 personer. Kort vei til en nydelig strand. Herfra går også bussen inn til gamlebyen i Dubrovnik.
Nytt basseng sommeren 2017.

FAZ-034


Fazana
Flotte leiligheter med basseng! 

I gåavstand fra den sjarmerende landsbyen Fazana kan vi tilby 5 fine leiligheter i hus med basseng. Noen av leilighetene har direkte tilgang til bassenget fra terrassen. Flott felles uteområde og velholdt hage. Ypperlig for barnefamilier.

FAZ-035


Fazana
Supre sentrumsnære leiligheter med basseng! 

Flott feriekompleks med flere leiligheter beliggende i kort gåavstand til både sentrum og til stranden. Leilighetene ligger i et boligområde med flotte turmuligheter og store grøntarealer hvor en kan slappe av. Huset er forholdsvis nytt og standarden er svært god. Felles basseng i hagen.

FAZ-100


Fazana
Leilighet for inntil 6 personer, med koselig terrasse og eget basseng! 

Hyggelig leilighet, beliggende i en liten koselig landsby utenfor Fazana. Pent opparbeidet hage, flere koselige uteplasser og basseng. Passer for to par eller en familie på inntil 6 personer.
Kort gangavstand til landsbysentrum hvor man finner baker og en liten nærbutikk.

IST-001


Istria
Nydelig og luksuriøst hus med basseng! 

Denne flotte villaen ligger i innlandet mellom Pula og Fazana, kun 15km fra flyplassen. Her kan man nyte late dager ved bassengkanten og i den flotte store hagen, som innbyr til lek og moro for store og små.
Her er man kun en kort biltur fra alt hva Istria har å by på. Huset passer godt for 2 familier - og har plass for 8 personer.

Kun ledig i periodene 4.-11. juli og 25. juli - 1. august 2020.

IST-003


Istria
Nydelig villa med basseng - i utkanten av en sjarmerende landsby! 

Flott villa, som stod ferdig i 2010 - med nydelig bassengområde og plass til 6 personer. Kan også leie nabohus slik at man kan være opptil 10 personer, og alle kan da selvsagt benytte bassenget og fasilitetene i den store villaen.
Passer ypperlig for 2 - 3 familier på tur.

IST-006


Istria
Flott villa med basseng og egen lekeplass! 

Villa med svømmebasseng og nydelige uteområder, beliggende i en liten landsby i innlandet mellom Pula og Rovinj. God plass for lek og aktivitet. Egen liten lekeplass for de minste, og eget biljardrom for de litt større.
Denne villaen har også en overbygd, sjarmerende grillplass, som innbyr til hyggelige måltider.
Plass for inntil 8 personer.

IST-007


Istria
Stor flott steinvilla med basseng og romslig hage! 

Flott nybygd villa, med nydelig basseng og velholdt hage.
Har 4 soverom og plass til 8 personer. Passer ypperlig for 2 familier. Er man flere i reisefølget så ligger IST-008, IST-009 og IST-017 rett ved siden av.

IST-008


Istria
Flott, nybygd steinvilla med basseng! 

I en liten, rolig landsby i innlandet mellom Rovinj og Pula finner vi denne flotte steinvillaen. Her er det romslig plass for 9 personer. Passer godt for to familier eller en vennegjeng på tur.
Er man flere i følge så er IST-007, IST-009 og IST-017 nabohusene.

IST-010


Istria
Nydelig renovert luksusvilla med basseng! 

Praktfull steinvilla med anneks, basseng, flotte uteplasser og gangavstand til nærmeste restaurant.
Har plass til 10 personer, og er et glimrende valg for storfamilien på tur.
Ligger i innlandet ved Rovinj. Kun en kort kjøretur unna alt hva Istria har å by på.

IST-011


Istria
Stor, lekker villa med saltvannsbasseng og egen spa-avdeling! 

Fantastisk villa, med plass til 10 personer. Nydelig bassengområde, egen velværeavdeling og eget spillrom med biljardbord og bordtennis.
Villaen ligger i et grønt og frodig område med mange sjarmerende landsbyer i en radius på 10 km.
Ligger i innlandet mellom Novigrad og Porec.

IST-017


Istria
Stor flott steinvilla med basseng og romslig hage! 

Flott nybygd villa, med nydelig basseng og velholdt hage.
Har 4 soverom og plass til 8 personer. Passer ypperlig for 2 familier. Er man flere i reisefølget så ligger IST-007, IST-008 og IST-009 rett ved siden av.


JEL-111


Jelsa
Hus med flere nyrenoverte leiligheter, meget god standard og svømmebasseng! 

På en høyde rett ovenfor sandstranden i Jelsa, kan vi tilby flere leiligheter med meget god standard. Nytt basseng i 2016. Hver leilighet har romslig terrasse og det er felles grillplass og basseng i hagen.
Ypperlig for flere familier som reiser samlet.

KBY-053


Korculaby
Flott bolig med basseng og store uteområder! 

Flott bolig med innbydende bassengområde, med solstoler, sittegrupper, utedusj og grillplass. Består av hele husets første etasje.
En ideell bolig for 8 personer, men hvis barn er med kan man være inntil 10 personer.
Svært barnevennlig.

LUM-001


Lumbarda
Leiligheter med flott beliggenhet og svømmebasseng! 

Leilighetskompleks med fine leiligheter beliggende i sjøkanten. Leilighetene ligger maks 100m fra stranden og 200m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.

LUM-003


Lumbarda
Hus i nydelig område, med basseng, rett ved sjøen! 

Huset har 3 ferieleiligheter med store terrasser og nydelige utsikt til sjøen og det frodige terrenget rundt. Ypperlig område for deg som søker en rolig ferie i vakre omgivelser. Helt nytt basseng sesongen 2015!

LUM-007


Lumbarda
Lekker luksusvilla med svømmebasseng, nær sandstrand og sentrum! 

For de som vil unne seg litt ekstra komfort i ferien har vi en ny, lekker villa beliggende i et rolig og familievennlig område, kun 100m fra en barnevennlig sandstrand. Villaen er velutstyr og holder svært god standard. Privat svømmebasseng og stor, flott terrasse med nydelig utsikt til sjøen og vakker natur.

LUM-022


Lumbarda
Lekker villa med basseng! 

Lekker villa med basseng og 6 soverom. God beliggenhet i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula. Plass for inntil 12 personer. Meget god standard, og gangavstand til alle fasiliteter.


LUM-025


Lumbarda
Lekker villa med landlige omgivelser og basseng! 

Nydelig steinhus med stor uteplass og basseng i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula. Meget god standard, og selv om huset ligger landlig til er det kort gangavstand til alle fasiliteter. Inntil 10 personer.

LUM-100


Lumbarda
Leiligheter med flott beliggenhet og svømmebasseng! 

Leilighetskompleks med fine leiligheter beliggende i sjøkanten. Leilighetene ligger maks 100m fra stranden og 200m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.

MAK-052


Makarska
Flott, moderne hus med basseng! 

Denne flotte villaen består av 4 enheter som leies ut samlet. Nydelig sjøutsikt fra terrassene og et innbydende bassengområde med solstoler, sittegruppe og grill/peis.
Ligger i et rolig boligområde i utkanten av Makarska.


MAK-059


Makarska
Hus med flere leiligheter, sjøutsikt og basseng! 

Hus med 4 leiligheter for 2 - 6 personer, beliggende på en høyde i utkanten av Makarska sentrum.
Hyggelig bassengområde, og eget grillhus til gjestenes disposisjon.
Leilighetene ligger i samme hus som MAK-060 og passer ypperlig hvis man er flere som reiser sammen.
Kort gangavstand til nærmeste butikk og restaurant.

Barn inntil 3 år bor gratis.

MAK-060


Makarska
Hus med flere leiligheter, sjøutsikt og basseng! 

Hus med 3 leiligheter for 2 - 7 personer, beliggende på en høyde i utkanten av Makarska sentrum.
Hyggelig bassengområde, og eget grillhus til gjestenes disposisjon.
Leilighetene ligger i samme hus som MAK-059 og passer ypperlig hvis man er flere som reiser sammen.
Kort gangavstand til nærmeste butikk og restaurant.

Barn inntil 3 år bor gratis.

MAK-065


Makarska
Store og velutstyrte leiligheter med eget basseng og flott utsikt! 

Moderne og nye leiligheter beliggende i åskammen bak Makarska by med fantastisk utsikt! Her har vi 2 leiligheter som leies ut samlet. Du vil ha hele 1. og 2. etasje i huset til disposisjon samt eget bassengområde som kun disponeres av gjester i disse leilighetene. Perfekt for storfamilien eller vennegjengen, passer for inntil 14 personer. Leilighetene har flere store terrasser, trimrom samt flott privat uteområde med svømmebasseng, solsenger og sittegruppe. Leilighetene har svært god innvendig standard.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong.

MAK-066


Makarska
Moderne hus med eget svømmebasseng og fantastisk sjøutsikt! 

I et rolig boområde utenfor Makarska by har vi dette flotte og velutstyrte feriehuset av meget god standard å tilby. Plass for inntil 8 personer hvis det er barn i reisefølget. Flott uteområde med vid sjøutsikt og privat svømmebasseng.

MAK-100


Makarska
Stor, lekker villa med svømmebasseng i gamlebyen 

Svært sentralt i gamlebyen i Makarska, har vi denne flotte villaen med 2 leiligheter som leies ut som en enhet. Leilighetene har meget god standard og i hagen er det svømmebasseng og stor sittegruppe. Det er kort gangavstand sjøen, strender og alle fasiliteter.

MIL-001Flott hus med fine leiligheter og tilgang til stort uteområde med basseng! 

Nytt hus med 7 leiligheter og flott bassengområde. Det er flere sittegrupper, samt solstoler ved bassenget. Det finnes også en liten lekeplass for barna.
Ligger i den idylliske landsbyen Milna, på øya Brac. Kort vei til alle fasiliteter.

ORB-002


Orebic
Hus med praktbeliggenhet helt i sjøkanten - med svømmebasseng! 

Stort hus med 12 leiligheter beliggende i 1. rekke til sjøen like ved en flotte sandstranden i Orebic. Leilighetene har meget god standard, og det er både svømmebasseng og grillplass i hagen.
Dette er et ypperlig alternativ hvis man er flere familier som reiser sammen.

ORB-009


Orebic
Nyoppussede leiligheter med basseng og kort vei til stranden. Sjøutsikt! 

Fine, innbydende leiligheter med plass for 4 - 6 personer. Det er tre leiligheter i dette huset. To av dem ligger i husets toppetasje, og en ligger i husets 2. etasje. Fint for familier som reiser sammen.
Huset ligger i et rolig boligområde i Orebic, men med kort vei til både sentrum med alle fasiliteter og den flotte sandstranden. Nytt basseng i 2016.


ORB-016


Orebic
Idyllisk villa med basseng og flott uteområde! 

Hyggelig og velutstryrt villa i et rolig område av vakre Orebic. Stor tomt med svømmebasseng, jacuzzi, solsenger og god tumleplass for både små og store. Flott utekjøkken med grill og langbord.
Sjarmerende steinhus med sjøutsikt og sengeplass for inntil 10 personer.

ORB-017


Orebic
Velutstyrt villa med basseng og høy standard! 

Hyggelig og moderne hus i et rolig område av vakre Orebic, kun 300m fra sjøen. Dette huset er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger, grill og langbord. 4 soverom og 4 bad - passer for inntil 8 personer.

ORB-019


Orebic
Velutstyrt villa med basseng og høy standard! 

Svært sjarmerende og moderne eiendom i et rolig område av vakre Orebic, med gangavstand til flott sandstrand. Eiendommen består av 3 hus som leies samlet og egner seg derfor svært godt for en større gruppe som ferier sammen. Eiendommen er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med 2 svømmebasseng, flere terrasser, solsenger, grill og langbord. Egen liten lekeplass for de minste. 7 soverom, 4 stuer/kjøkken og bad, totalt plass for inntil 18 personer.

ORB-020


Orebic
Flott steinvilla med svømmebasseng og nydelig sjøutsikt! 

I et rolig område ved vakre Orebic har vi denne sjarmerende steinvillaen med svømmebasseng. Huset ligger usjenert til i et frodig område omgitt av vinmarker og oliventrær. Flere fine uteplasser med nydelig sjøutsikt, både solfylte og skyggefulle. Solsenger og parasoll til disposisjon. Svært god standard. 3 soverom og 3 bad - passer for inntil 8 personer.

ORV-002


Orebic
Villa med svømmebasseng, flotte uteområder og nydelig sjøutsikt! 

Villa med privat svømmebasseng, flotte uteområder og nydelig utsikt til sjøen og naturen rundt. Huset ligger i en liten sjarmerende landsby rett utenfor Orebic og består av tre leiligheter som leies ut samlet. Flere terrasser og hyggelig grillplass. Opp til 13 personer, ypperlig for flere familier som reiser sammen.

POD-040


Podgora
Sjarmerende steinvilla med basseng og fantastisk sjøutsikt! 

Flott, nyrenovert villa beliggende i åsen ovenfor landsbyen Podgora på den vakre Makarskakysten. Stor terrasse med basseng, solstoler og sittegruppe. Nydelig utsikt over sjøen, fjellene og områdene rundt Podgora.
Passer for en familie på inntil 6 personer, hvis barn med i følget.

PRE-018


Preko
Leiligheter med basseng og fantastisk sjøutsikt! 

Mellom de sjarmerende landsbyene Preko og Kali ligger dette store huset med 13 leiligheter fra 2 til 7 personer, alle med en fantastisk sjøutsikt. Det finnes et flott svømmebasseng i hagen, og ned bakken foran huset finnes en liten, oppmurt strand som passer fint til et morgenbad. Ønsker man en litt mer ordentlig strand kan man spasere bort til Preko eller Kali langs strandpromenaden.

Et perfekt hus for flere som reiser sammen!

PRI-025


Primosten
Moderne leiligheter med basseng! 

I utkanten av den sjarmerende landsbyen Primosten kan vi tilby 2 nye og flotte leiligheter med basseng. Usjenert og flott uteområde som kun benyttes av disse to leilighetene. Det er totalt 7 sengeplasser. Meget god standard og gangavstand til den sjarmerende gamlebyen i Primosten.

PST-002Luksusvilla med flott bassengområde rett utenfor Pula 

Denne luksusvillaen ligger i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Villaen har et stort og svært delikat uteområde med behagelige sittegrupper, flott bassengområde med solsenger og utedusj, samt overbygd utekjøkken med langbord. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie. Maks 8 personer. Kun utleie lørdag-lørdag i høysesongen.

PST-004Stor og flott villa med svømmebasseng rett utenfor Pula 

Stor og flott villa med svømmebasseng, lekeapparater, flere store terrasser og grill/peis beliggende i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Huset går over 4 etasjer, har 8 soverom og passer for inntil 16 personer. Nydelig utsikt til sjøen fra de øverste etasjene.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong!

PST-005Leiligheter med basseng og kort vei til stranden! 

Fine og nyrenoverte leiligheter, med koselige terrasser/balkonger og god beliggenhet i en familievennlig landsby rett utenfor Pula. Det er totalt 11 leiligheter i huset, alle med plass for inntil 4 personer.
Noen av leilighetene har utsikt mot sjøen og noen har utsikt mot de frodige og hyggelige omgivelsene.

ROG-025


Rogoznica
Nye leiligheter med basseng og nydelig utsikt! 

2 luksuriøse leiligheter for 4 til 8 personer beliggende sentralt i Rogoznica, kun noen minutters gange til sentrum av landsbyen og til nærmeste strand. Boligen er helt ny og moderne innredet, og hver av leilighetene har flere terrasser.

Felles svømmebasseng med solsenger og god tumleplass utenfor huset.

SKA-002


Split
Enkle leiligheter og rom med flott bassengområde! 

Stort hus med flere leiligheter og rom av ulik størrelse, beliggende i en nydelig liten landsby utenfor Split. Flott bassengområde med solstoler og flere sitteggrupper. Vakker og velholdt hage samt bordtennis og lekestativer for barn. Kort vei til stranden, og flere kafeer og restauranter i gangavstand fra huset.
Dette er en supert valg hvis man er flere familier som reiser sammen.

SKA-003


Split
Pene leiligheter og rom med basseng og grillhus! 

Enkle men hyggelige leiligheter med basseng beliggende i en liten landsby utenfor Split. Huset ligger innerst i en blindvei i et meget rolig boligområde. I tilknytning til bassengområdet er det også et overbygd utekjøkken/grillhus til gjestenes disposisjon. Alle rommene i huset har tilgang til å leie eget hybelkjøkken i husets første etasje, hvor det også er en felles spisesal/oppholdsrom.

Det er kun en kort spasertur til nærmeste strand og til sentrum av landsbyen. Matbutikk og en kaffebar finnes i kort avstand fra huset.

SUT-001


Sutivan
Villa i grønn oase med svømmebasseng! 

Stor villa med sengeplass for inntil 16 personer beliggende i Sutivan på øya Brac. Nydelig, usjenert hage med grillplass og oppvarmet basseng (ikke klor). Kort gange til sjøen og sentrum. Perfekt sted for avslappende ferie sammen med venner!

SUT-004


Sutivan
Villa med flott beliggenhet - og privat svømmebasseng! 

I en frodig og usjenert hage beliggende i et rolig boligområdet i landsbyen Sutivan har vi et hus med privat svømmebasseng. Huset består av 3 leiligheter og er et flott alternativ for f.eks flere familier som reiser sammen. Huset passer for inntil 14 personer hvis det er barn i følge - og har 5 soverom.
Barnevennlig!

SUT-013


Sutivan
Fin, moderne leilighet med basseng! 

Hyggelig, moderne og velutstyrt leilighet med tilgang til basseng. Ligger i et rolig boligområde av Sutivan, med gangavstand til alle fasiliteter. Butikk og bakeri ligger rett i nærheten. SUT-014 ligger i det samme huset.

SUT-014


Sutivan
Fin, moderne leilighet med basseng! 

Hyggelig, moderne og velutstyrt leilighet med tilgang til basseng. Ligger i et rolig boligområde av Sutivan, med gangavstand til alle fasiliteter. Butikk og bakeri ligger rett i nærheten. SUT-013 ligger i det samme huset.

SUT-020


Sutivan
Villa med super standard, flott utsikt og svømmebasseng! 

Luksusvilla til leie for inntil 7 personer sentralt beliggende i den koselige landsbyen Sutivan på øya Brac. Villaen har fin hage og svømmebasseng og ligger kun noen minutters gange fra sentrum og sjøen i den lille landsbyen. Flere strender innenfor rekkevidde til fots.

SUT-022


Sutivan
Flott hus med basseng på første rad til sjøen! 

Hyggelig hus med basseng og romslig hage. Består i utgangspunktet av to leiligheter - en i hver etasje - og egner seg supert for 2 familier som reiser sammen.
Ligger på første rad til sjøen i den familievennlige landsbyen Sutivan.
Gangavstand til alle fasiliteter.

SUT-025


Sutivan
Nytt hus med lekre leiligheter og basseng inne og ute! 

Ferieboliger av høyere standard enn normalt i Kroatia. Her kan du boltre deg i basseng og boblebad både utendørs og inne, nyte hyggelige kvelder foran peisen på terrassen, eller inne i relax-avdelingen på kjølige høstkvelder. Kort gange til sjøen og sentrum av idylliske Sutivan.

TOG-010


Trogir
Leiligheter med svømmebasseng, nær stranden! 

Sentralt plassert ved Ciovos lengste strand, har vi ferieleiligheter for 2 - 4 personer til leie. I hagen finnes et svømmebasseng, store terrasser områder og en liten bar hvor man får kjøpt noe kaldt å drikke. De fleste av husets leiligheter har sjøutsikt.

TOG-015


Trogir
Nye, fine leiligheter med romslige terrasser og svømmebasseng! 

Huset ligger i et rolig boligområdet på Ciovo, ca 150 meter fra stranden, og det rommer flere fine og nye leiligheter av høyere standard enn vanlig i Kroatia. Huset har også 2 mindre basseng hvor gjestene kan kose seg og i tilllegg er det også kort vei til stranden.

TOG-016


Trogir
Flott, stort hus med svømmebasseng! 

I et rolig boligområde, ca 500 m fra den lange stranden på Ciovo, ligger et nytt og flott hus med et oppvarmet, lite svømmebasseng, solterrasse og grillplass. Her er det plass for inntil 20 personer. Huset holder svært god standard og har sjøutsikt.


TOG-022


Trogir
Flotte leiligheter i prydhage nær sjøen og med nytt basseng sommeren 2017! 

I en stor og vakkert opparbeidet hage, med svømmebasseng, grillplass og god plass for barn å leke, kan vi tilby 4 leiligheter av meget god standard. Det er kort gangavstand til sjøen, butikk og restaurant ved det mest populære strandområdet på Ciovo. Oppvarmet basseng!

TOG-023


Trogir
Leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt! 

Flere leilighet for 2 - 7 personer, alle med romslig balkong og flott utsikt til sjøen og det grønne landskapet rundt bukten. Kort gange til flere strender på Ciovo (Trogir), vannsport, restauranter etc. Basseng og solsenger.

TOG-032


Trogir
Moderne og velutstyrte leiligheter med sjøutsikt og basseng nær hovedstranden på Ciovo 

2 moderne og velutstyrte leiligheter med romslig terrasse og sengeplass for inntill 8 personer. Hage med fint bassengområdet, solstoler og grill til gjestenes disposisjon. Huset ligger i et rolig område på Ciovo utenfor Trogir by, ca 250m fra sjøen.

TOG-052


Trogir
Villa med svømmebasseng, store terrasser og flott utsikt! 

I et rolig boligområde på Ciovo, ca 150 m fra sjøen, har vi en hyggelig villa med flott utsikt, oppvarmet svømmebasseng, solterrasse og koselig grillplass til leie. Huset er velutstyrt med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Maks 9 personer.


TOG-055


Trogir
Nytt hus med svømmebasseng på Ciovo! 

Moderne hus, ferdigstilt 2015, med 3 moderne leiligheter til leie. Huset har svømmebasseng og felles terrasse område, og hver leilighet har egen romslig terrasse i tillegg. Leilighetene er lyse, romslige og svært moderne innredet med alt utstyr man har behov for.

TOG-056


Trogir
Stor villa med svømmebasseng på Ciovo! 

Moderne velutstyrt villa med svømmebasseng, flere store terrasser med sjøutsikt, og kort gange til sjøen. Huset går over 3 etasjer og er inndelt i 4 leiligheter som leies ut som en enhet, slik at man kan velge å være litt for seg selv om ønskelig. Passer for inntil 20 personer.


TOG-058


Trogir
Moderne og lekre leiligheter med basseng nær hovedstranden på Ciovo! 

3 luksuriøse leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt beliggende i et rolig boligområde, ved den flotte og populære hovedstranden på Ciovo.
Flott bassengområde med solstoler samt et eget grillhus.

TOG-059


Trogir
Luksusvilla med flott bassengområde, jacuzzi og fantastisk utsikt 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, har vi denne luksusvillaen til leie. Villaen har stort uteområde med svømmebasseng, jacuzzi, solterrasse, sittegrupper, grillplass og fantastisk utsikt, samt innendørs relax-avdeling med badstue. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie.
Maks 9 personer. Kun utleie lørdag-lørdag!

TOG-060


Trogir
Leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt! 

Flere leiligheter for 2 - 6 personer, alle med romslig terrasse eller balkong og flott utsikt til sjøen ved Okrug Gornije. Kort gange til flere strender på Ciovo (Trogir), vannsport, restauranter etc. Oppvarmet basseng, solsenger og flott felles grillplass.

TOG-061


Trogir
Lekker leilighet med stor terrasse, sjøutsikt og basseng! 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, ligger denne lekre, moderne leiligheten. Her er det 3 soverom, romslige oppholdsrom og en stor terrasse med sittegruppe og solstoler. Nydelig utsikt mot sjøen og strendene på Ciovo. Tilgang til basseng på eiendommen.

TOG-062


Trogir
Stor ferieleilighet med stor terrasse, sjøutsikt og basseng! 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, ligger denne velutstyrte og moderne leiligheten. Her er det 3 soverom, 3 bad, romslige oppholdsrom og en stor terrasse med nydelig utsikt mot sjøen og Trogir sentrum. Tilgang til basseng på eiendommen.

TOG-101


Trogir
Flott hus med stort uteområde og svømmebasseng på Ciovo 

I et rolig boligområde ca. 250 meter fra den lange stranden på Ciovo ligger dette flotte og velutstyrte huset med stor uteplass, flott grillhus med utekjøkken, svømmebasseng og sjøutsikt for inntil 9 personer. Det er 5-10 minutters gange til lokale butikker, restauranter, barer og kafeer. Huset går over to etasjer, og inneholder alt man trenger for en avslappet ferie.

TOG-102


Trogir
Ny, moderne villa med basseng! 

Ny og lekker villa med basseng, flere terrasser og nydelig sjøutsikt. Ligger på Ciovo, utenfor den vakre og livlige middelalderbyen Trogir.
Her finner man alt man trenger for en luksusferie - flott bassengområde, jacuzzi, treningsrom og flere uteplasser med nydelig sjøutsikt. Passer for inntil 8 personer.


TOG-103


Trogir
Flott feriehus med svømmebasseng og romslig uteområde nær sjøen! 

Hus med svømmebasseng og romslig uteområde, kun 100 meter ifra sjøen og strand i rolig område på Ciovo ved Trogir. Huset går over to etasjer og har en leilighet i hver etasje. Til sammen plass for inntil 10 personer. Ypperlig for to familier som reiser sammen.

TRS-005


Trogir
Pene leiligheter med svømmebasseng og fin hage! 

Flere leilighet for 2 - 6 personer, alle med romslig balkong og nytt, pent interiør. Huset ligger i rolig område i utkanten av Trogir sentrum, med kort gange til alt den vakre byen har å by på. Stor fin hage med basseng, solsenger, grillplass, og god plass til lek.

TSA-007


Trogir
Leiligheter med basseng og flott utsikt, 30m fra sjøen! 

Fine leiligheter med svømmebasseng og direkte adkomst til sjøen via hagen. Bademuligheter både i bassenget og i havet, samt flere fine strender i området. Huset ligger kun 10 minutters gange fra den vakre middelalderbyen Trogir hvor det finnes et stort utvalg av restauranter og butikker. Leilighetene passer for 2 - 4 personer. Flott utsikt til sjøen.

TSA-019


Trogir
Lekker villa med basseng, jacuzzi og flott utsikt! 

I gangavstand til flotte Trogir sentrum og til ulike strandområder på Ciovo, har vi et moderne og velutstyrt hus med nytt svømmebasseng, Jacuzzi, flere terrasser og grillplass. Flott utsikt over Trogir og sjøen!
Huset er innredet i moderne stil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie med 4 soverom og 4 bad! Inntil 9 personer.

TSA_100


Trogir
Villa med oppvarmet basseng, hage og fantastisk utsikt! 

I gangavstand til flotte Trogir sentrum og det populære strandområdet på Ciovo, har vi et koselig og velutstyrt hus med oppvarmet svømmebasseng, flere terrasser, grillplass, biljard og hage. Fantastisk utsikt utover havet og frodig natur!
Huset er innredet i sjarmerende landstil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie! Inntil 11 personer.

TSG-006


Trogir
Lekker leilighet med høy standard og privat basseng 

Ny og lekker leilighet med høy standard, grillplass og oppvarmet svømmebasseng. Leiligheten har sengeplass for inntil 8 personer. Stort uteområde med solsenger rundt bassenget, utedusj og langbord med grill/peis. Gangavstand til Trogir sentrum.

TSG-010


Trogir
Stor og flott villa med super beliggenhet og basseng! 

Flott villa med 11 soverom og 7 bad med meget god standard. Huset har sjøutsikt fra flere av terrassene og et stort uteområde med svømmebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Kort gange til sjøen hvor det er flotte strender på rekke og rad. Frokost og transport fra flyplassen inkludert i prisen!

Fullbooket i perioden 13/6 - 8/8 - 2020

TSM-007


Trogir
Hus med basseng og grillplass, nær strand! 

I et rolig område på østsiden av øya Ciovo har vi et hus med basseng og hyggelig grillplass til leie, beliggende ca. 250m fra sjø og strand. Huset holder god standard og det er plass til opptil 9 personer. Romslig uteplass med svømmebasseng, solsenger og hyggelig uteplass med grill/peis. Kort gange til matbutikk, restauranter og båt til Trogir sentrum og Split.

TSM-010


Trogir
Flott hus med basseng og sjøutsikt! 

Flott hus med basseng og plass for inntil 12 personer. Huset består av 2 separate leiligheter - én i hver etasje - som leies ut samlet. Ligger på Ciovo, rett utenfor Unescobyen Trogir.

TSM-011


Trogir
Stor, moderne villa med oppvarmet svømmebasseng nær sjøen! 

Meget velutstyrt og moderne hus med sengeplass for 12 personer. Alle rom har eget bad og AC. Romslig kjellerstue med biljard og bar, langbord med grill/peis, samt et basseng med utedusj. Huset ligger like ved sjøen, på østsiden av øya Ciovo nær Unescobyen Trogir, med kort gangavstand til strender, restauranter, butikk, etc. Det er også god båtforbindelse til Trogir sentrum.

TSV-001


Trogir
Moderne hus i sjøkanten med svømmebasseng og nydelig utsikt! 

Flott og velutstyrt hus i beliggende i den hyggelige landsbyen Sevid utenfor Trogir. Her bor du rett i sjøkanten og kan ta deg ett morgenbad før frokost! Huset har et romslig og flott uteområde med svømmebasseng, solstoler og sitteområde. Terrasse med en fantastisk utsikt utover havet. Hyggelig sitteområde på baksiden av huset med grill/utepeis. Huset har meget god standard og inneholder alt hva man kan ønske seg for en luksuriøs og avslappende ferie. Maks 10 personer.

TVR-009


Trogir
Hus med 4 soverom, stor terrasse og svømmebasseng! 

I et rolig og koselig område utenfor Unesco byen Trogir, har vi et hus med svømmebasseng til leie for inntil 8 personer. Huset ligger kun 2 minutters gange fra sjøen og sentrum av den lille landsbyen. Flere strender innenfor rekkevidde til fots.

TVR-015


Trogir
Flotte leiligheter med svømmebasseng! 

Fine leiligheter i et hus med svømmebasseng, egen fotballbane, stor hage og hyggelig grill-hus beliggende i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. . Strender og restauranter/butikk i gangavstand fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse i hagen og ved bassenget. Meget barnevennlig!

TVR-021


Trogir
Flotte leiligheter med basseng, 100m fra sjøen! 

I et nytt hus beliggende kun 100 m fra sjøkanten i det frodige området Vranjica utenfor Trogir, har vi 6 pene leiligheter med meget god standard til leie. Alle leilighetene i huset har flott sjøutsikt fra koselig terrasse. SPA og svømmebasseng.

TVR-022


Trogir
Stort hus med svømmebasseng og stor hage. 

Huset inneholder 4 separate leiligheter samt et felles areal med stue, kjøkken og bad - alt leies ut samlet. Huset har oppvarmet svømmebasseng og stort fellesareal med grillplass i hagen. Huset ligger i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. Strender og restauranter/butikk i kort gange fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse/grillplass ved bassenget.

VOD-001


Vodice
Leiligheter i stor hage med svømmebasseng! 

Nye, pene leiligheter i varierende størrelse, alle med romslig terrasse, internettforbindelse og aircondition. Huset ligger i et rolig boligområde i utkanten av Vodice, ca 100m fra sjøen. Stort uteområde med svømmebasseng og solsenger. Supert hus for en gruppe som reiser sammen!

VOD-007


Vodice
Koselige leiligheter med svømmebasseng i meget velholdt hage! 

Flotte ferieleiligheter i et rolig boligområde nær det fineste strandområdet i Vodice. Alle leilighetene har romslige terrasser, og i tillegg finnes et stort uteområde med grillhus og svømmebasseng. Leilighetene har aircondition i alle soverom, internet og tilgang til vaskemaskin. Felles trimrom.

VOD-008


Vodice
Stor villa med svømmebasseng og grillplass! 

Denne forholdsvis nye villaen passer ypperlig for 3-4 familier som reiser sammen. Huset er inndelt i 4 separate enheter med hvert sitt kjøkken, bad, balkong etc, men har felles hage med grillplass og svømmebasseng! Huset ligger i et rolig boligområde i utkanten av Vodice med gangavstand til sentrum og badestrender.

VOD-011


Vodice
Nye, moderne eneboliger i kjede med stor terrasse, sjøutsikt og svømmebasseng 

To nye, moderne eneboliger i kjede med plass til inntil 8 personer. Boligene har stor terrasse med sjøutsikt og tilgang på felles, romslig bassengområde med solstoler. Det er kort gangavstand til sjøen, strender og sentrum.

VOD-013


Vodice
Store leiligheter med stort svømmebasseng! 

2 store og fine leiligheter med romslige terrasser og sjøutsikt, samt 3 mindre leiligheter. Hage med svømmebasseng og mange solsenger til gjestenes disposisjon. Bassenget i hagen er større enn vanlig ved private hus, så her er det plass til alle. Huset ligger i frodige og rolige omgivelser i utkanten av Vodice, ca 400m fra sjøen.

VOD-041


Vodice
Leiligheter med basseng på første rad til sjøen! 

Fine leiligheter med basseng og kort vei til flotte strandområder og til Vodice sentrum. Det finnes 3 leiligheter som leies ut i huset og det er til sammen plass for inntil 13 personer. Hyggelig bassengområde med solsenger, samt bord og stoler slik at man kan sitte samlet hvis man reiser flere sammen.
Grill tilgjengelig for husets gjester.

VOD-050


Vodice
Hus med svømmebasseng rett ved sentrum og sjøen! 

Dette er to hus som ligger vegg i vegg, kun et steinkast fra sjøen og sentrum av Vodice, men allikevel i en grønn "lunge". Her kan du bo nær alt - men allikevel føles det rolig og behagelig. Det ble bygd nytt basseng i 2019.

ZAD-008


Zadar
Nye leiligheter med sjøutsikt og svømmebasseng! 

I et nytt hus, beliggende i et rolig og pent boligområdet nær det beste strandområdet i Zadar, har vi flere flotte leiligheter til leie. Leilighetene har romslige terrasser med fin sjøutsikt. Barnevennlig område med gangavstand til alle fasiliteter. Trimrom. Svømmebasseng og fin hage.

ZSU-004


Zadar
Ny koselig feriebolig med svømmebasseng rett ved havet 

Ny koselig feriebolig beliggende i umiddelbar nærhet til straden rett utenfor en liten landsby ca. 1 mil sør for Zadar. Huset passer for inntil 8 personer og har flott uteplass med svømmebasseng, solsenger og sittegruppe.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser