SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Leiebetingelser   

Ferieboliger med basseng


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.

 
        
 
   
 
Viser 1-20 av totalt 87 villaer
Feriebolig Beskrivelse Bilde
BOL-003


Bol
Leiligheter med koselige terrasser og svømmebasseng! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med flere fine leiligheter til leie. Tilgang til svømmebasseng som sto ferdig 2014. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum.
Alle leiligheter har fine, romslige terrasser og aircondition. Leilighetene varierer i størrelse for 2 til 4 personer.

BPR-001


BaskaVoda
Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

I en koselig landby, med slående vakre omgivelser, på Makaraska rivieraen har vi nye leiligheter for 2 - 6 personer med tilgang på basseng og kort gangvei til en lang nydelig strand til leie. Kort gange også til flere gode restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!

BPR-003


BaskaVoda
Nye leiligheter med basseng, i rolig område med lang, vakker strand! 

I en vakker landsby rett utenfor Baska Voda på Makarskakysten, har vi nye leiligheter for 2 - 5 personer med tilgang på basseng til leie . Kort gangvei til en lang nydelig strand, restauranter, butikk, lekeplass, ballbinge og øvrige fasiliteter. Nydelig turområde!

BPR-004


BaskaVoda
Flotte leiligheter med basseng, i rolig område med lang, flott strand! 

Litt utenfor Baska Voda ligger en vakker liten landsby og her har vi flotte leiligheter for 2 - 6 personer til leie. Kort gangvei til en lang nydelig strand og tilgang på basseng. Det er også kort avstand til restauranter, butikk, lekeplass og øvrige fasiliteter. Fantastisk turområde!

CAV-020


Cavtat
Fine ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ligger i åsen ovenfor Cavtat, ca 600 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien. Her har vi 6 pene leiligheter til leie, med basseng i hagen!

CAV-040


Cavtat
Nye og moderne ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ble ferdigstilt i 2011 og har 3 lekre ferieleiligheter til leie. Det er god plass på terrasse/hage ved bassenget med solsenger og utebord til disposisjon. Huset ligger på høyden ovenfor Cavtat, ca 900 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien.
Ypperlig for 2-3 familier som reiser sammen!!

CAV-072


Cavtat
Flott renovert murvilla med basseng og sjøutsikt! 

Nydelig steinhus beliggende i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 100m fra sjøen, sentrum og den vakre promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk. Huset har 5 soverom, 5 bad og nydelig utsikt fra terrassen. Plass for inntil 10 personer hvis det er barn med i reisefølget.

DLA-001


Dubrovnik
Studio og leiligheter med basseng, flott beliggenhet i utkanten av Dubrovnik! 

I et gammelt sjarmerende steinhus har vi fine nyoppussede studio og leiligheter til leie. Flott felles bassengområde (nytt 2019) møblert med solsenger og parasoll.
Huset ligger rett ved sjøen i den nyere delen av Dubrovnik og har hyppig bussforbindelse inn til Dubrovnik gamleby eller til stranden.

DML-005


Dubrovnik
Koselig pensjonat med basseng og fantastisk beliggenhet! 

Kun 50 m fra en flott strand, ligger dette hyggelige pensjonatet i en frodig hage - som en vakker oase. Her har vi bungalower og rom med usjenerte uteplasser beliggende i frodige omgivelser. De fleste har utsikt mot den vakre hagen og sjøen. Her kan man velge om man vil nye de late feriedagene ved bassengkanten, eller om man vil rusle de få meterne ned til stranden nedenfor.

DML-009


Dubrovnik
Vakre omgivelser og svømmebasseng! 

I et hus beliggende i den koselige landsbyen Mlini nær Dubrovnik har vi 5 leiligheter til leie. De varierer i størrelse passende for 2 til 5 personer, og 2 av leilighetene kan med fordel kombineres hvis man f.eks er 2 familier som reiser sammen: Plass til inntil 9 personer. Nytt svømmebasseng 2017.

DZA-002


Dubrovnik
Ny og flott leilighet med nydelig sjøutsikt! 

Lys og innbydende leilighet nær Dubrovnik. Passer for inntil 4 personer. Kort vei til en nydelig strand. Herfra går også bussen inn til gamlebyen i Dubrovnik.
Nytt basseng sommeren 2017.

FAZ-034


Fazana
Flotte leiligheter med basseng! 

I gåavstand fra den sjarmerende landsbyen Fazana kan vi tilby 5 fine leiligheter i hus med basseng. Noen av leilighetene har direkte tilgang til bassenget fra terrassen. Flott felles uteområde og velholdt hage. Ypperlig for barnefamilier.

FAZ-035


Fazana
Supre sentrumsnære leiligheter med basseng! 

Flott feriekompleks med flere leiligheter beliggende i kort gåavstand til både sentrum og til stranden. Leilighetene ligger i et boligområde med flotte turmuligheter og store grøntarealer hvor en kan slappe av. Huset er forholdsvis nytt og standarden er svært god. Felles basseng i hagen.

FAZ-100


Fazana
Leilighet for inntil 6 personer, med koselig terrasse og eget basseng! 

Hyggelig leilighet, beliggende i en liten koselig landsby utenfor Fazana. Pent opparbeidet hage, flere koselige uteplasser og basseng. Passer for to par eller en familie på inntil 6 personer.
Kort gangavstand til landsbysentrum hvor man finner baker og en liten nærbutikk.

IST-001


Istria
Nydelig og luksuriøst hus med basseng! 

Denne flotte villaen ligger i innlandet mellom Pula og Fazana, kun 15km fra flyplassen. Her kan man nyte late dager ved bassengkanten og i den flotte store hagen, som innbyr til lek og moro for store og små.
Her er man kun en kort biltur fra alt hva Istria har å by på. Huset passer godt for 2 familier - og har plass for 8 personer.


IST-003


Istria
Nydelig villa med basseng - i utkanten av en sjarmerende landsby! 

Flott villa, som stod ferdig i 2010 - med nydelig bassengområde og plass til 6 personer. Kan også leie nabohus slik at man kan være opptil 10 personer, og alle kan da selvsagt benytte bassenget og fasilitetene i den store villaen.
Passer ypperlig for 2 - 3 familier på tur.

IST-006


Istria
Flott villa med basseng og egen lekeplass! 

Villa med svømmebasseng og nydelige uteområder, beliggende i en liten landsby i innlandet mellom Pula og Rovinj. God plass for lek og aktivitet. Egen liten lekeplass for de minste, og eget biljardrom for de litt større.
Denne villaen har også en overbygd, sjarmerende grillplass, som innbyr til hyggelige måltider.
Plass for inntil 8 personer.

IST-007


Istria
Stor flott steinvilla med basseng og romslig hage! 

Flott nybygd villa, med nydelig basseng og velholdt hage.
Har 4 soverom og plass til 8 personer. Passer ypperlig for 2 familier. Er man flere i reisefølget så ligger IST-008, IST-009 og IST-017 rett ved siden av.

IST-008


Istria
Flott, nybygd steinvilla med basseng! 

I en liten, rolig landsby i innlandet mellom Rovinj og Pula finner vi denne flotte steinvillaen. Her er det romslig plass for 9 personer. Passer godt for to familier eller en vennegjeng på tur.
Er man flere i følge så er IST-007 og IST-017 nabohusene.

IST-010


Istria
Nydelig renovert luksusvilla med basseng! 

Praktfull steinvilla med anneks, basseng, flotte uteplasser og gangavstand til nærmeste restaurant.
Har plass til 10 personer, og er et glimrende valg for storfamilien på tur.
Ligger i innlandet ved Rovinj. Kun en kort kjøretur unna alt hva Istria har å by på.


Side    © 2009-2023 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser