SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


FAZ-031

FAZ-035

FAZ-020


Se flere boliger  
 

Fazana

Lei en ferieleilighet i vakre Fazana
Fazana er en rolig og idyllisk ferieby med flotte muligheter for deg som liker å være litt aktiv i ferien - her er mulighetene mange! Fazana er også velegnet for deg som søker et rolig oppholdsted med fine bademuligheter, men som samtidig ønsker å oppsøke severdige steder på dagstur. Pula, Rovinj og nasjonalparken Brijuni med golfbane og dyrepark er lett tilgjengelig fra Fazana, og det er ellers mange muligheter for utflukter rundt på Istria.

Langs sjøen går en en fin liten vei som egner seg perfekt for sykkelturer eller turer til fots, og her ligger strendene på rekke og rad flere kilometer utenfor sentrum.

Fazana har alt man trenger for en hyggelig ferie: et koselig sentrum med gode og rimelige restauranter, matvareforretninger, bank, posthus og internett-cafe. Fazana byr også på mange ulike sportsaktiviteter , utfluktsmuligheter og festivaler.
Park- og strandområdet i utkanten av sentrum
Sentrum av Fazana er lite, men trivelig. Langs båthavnen ligger restauranter, isbarer og kaffebarer på rekke og rad. Her kan man titte på folkelivet mens man nyter et rimelig måltid. Man ser også over til øygruppen Brijuni, som er en av Kroatias nasjonalparker.

I utkanten av selve sentrum ligger et parkområde med strand. Her er det lekeplass for de minste barna, en stor gresslette for ballspill eller picknick, en liten cafe, og ferskvannsdursjer. Forsetter man videre utover vil man finne flere fine strender og ypperlige sykkelforhold (også fint å sykle for barn). Her kan du sykle gjennom de frodige områdene og finne din egen strand med pinje-trær og krystallklart vann. De største strendene ligger i naturområder fra sentrum og ca 2 km utover. Langs strandområdene finnes det små restauranter som serverer is, kaldt drikke, pizza og andre retter.
Pula by med Amfiteateret ligger kun 15 minutters kjøretur fra Fazana
Her finner du også diverse vannsportsaktiviteter etc.

Fazana er opprinnelig en liten fiskelandsby omgitt av frodig pinjeskog og vinmarker. I dag er den trivelige byen godt tilrettelagt for turistene som søker byen for å finne ro under idylliske omgivelser, uten at dette har fratatt byen dens naturlige sjarme. Når turistene reiser hjem drar kroatene fremdeles ut på sjøen for å fiske, eller samler familie og venner for å høste oliven og vindruer.

Pula by ligger kun 15 minutter kjøretur fra Fazana og dit går det buss flere ganger om dagen. I Pula finnes det et stort utvalg av butikker, mange flotte monumenter og gode restauranter.
Av severdigheter er det flotte Amfiteateret (se bildet) mest kjent, men også flere katedraler og museer er også verdt et besøk. Pula var tidligere beskyttet av en bymur med 10 inngangsporter.
Ferie for hele familien i Fazana
I dag er det meste av bymuren borte men forsatt står flere av de flotte steinhuggede rammene av portene igjen, mest severdig er "Golden gate" og "Twin gates".

Fazana har en koselig marina hvor mange legger til med flotte seilbåter om sommeren. Her går også båten til nasjonalparken Brijuni som huser blant annet en golfbane, dyrepark og blomsterhage. Les mer om Brijuni på deres offisielle hjemmeside Brijuni.hr

Du kan også bli med på båttur i skjærgården, til Limfjorden eller besøke Rovinj på dagstur. Rovinj er vel verdt et dagsbesøk. Se vår nettside på hovedmenyen for flere detaljer om denne byen.

Limfjorden ligger rett nord for Rovinj og består av et fantastisk vakkert landskap med krystalllklart vann, grønne pinjeskoger og majestetiske klipper som reiser seg 150 meter over vannflaten.Det arrangeres også dagstur med buss til ulike destinasjoner på Istria.

Det er et vell av muligheter for aktiviteter i og rundt Fazana: volleyball, basketball, fotball, bordtennis, tennis og golf (Brijuni) . Området egner seg også ypperlig for turer, sykkel, svømming, snorkling , vindsurfing, dykking, eller til å slappe av med en bok.

Om sommeren arrangeres det ulike former for festivaler: musikkfestialer, regatta og tradisjonelle festivaler med folkedans og lokale matretter.

Sykkel, scooter og bil får du leid i Fazana, båt kan leies i Pula.
Fazana er en rolig og idyllisk feriebySentrum av Fazana er lite og tiveligIstria er en liten perle som må oppleves
Flotte bademuligheter i FazanaSjarmerende FazanaStranden i Fazana
Gamlebyen har mange hyggelige og gode restauranterBarnevennlige FazanaGod plass i parkområdene for barna å leke
Hos Kroatiaperler finner du hus og leiligheter nære strandenLangs strandområdene i Fazana finnes det små restauranter og isbarer.Lekeplass i Fazana
Området er ypperlig for sykkelturerDen hyggelige promenaden i FazanaSentrum i Fazana er koselig med gode og rimelige restauranter
Badeferie i FazanaGodt utvalg av restauranter, kafeer, isbarer og kaffebarer i Fazana. Krotia er kjent for de vakreste strender med krystallklart vannReisebeskrivelse

Til Fazana kommer du enklest ved å fly til Pula flyplass som er ca 1/2 times kjøring fra Fazana.


                                                                                                                         Tilbake til topp


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser