SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

Søkeresultat skjærgårdscruise


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om turene under.

   
Cruisetur Beskrivelse Bilde
TUR-050

Familievennlig øyhopping i Dalmatia  

Dette opplevelsescruiset som starter og ender i Split er spesielt godt egnet for familier. På denne turen kan du kombinere bading med muligheter for en rekke aktiviteter. , som bl.a. rafting i Cetina River, sykling i nasjonalparken Mljet, besøk på lokale vingårder eller å bli med på noen av de guidede turene. Nyt en uke på en sjarmerende motoryacht som tar deg fra sted til sted, så slipper du å pakke kofferter opp og ned og lete etter overnattingsmuligheter.

Starter og ender i Split

TUR-052

Sydlige perler. Enveiscruise Split - Dubrovnik  

Denne turen starter i Split og ender i Dubrovnik; to fantastiske byer med imponerende bygninger, begge på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I løpet av denne uken vil du oppleve kjente og populære destinasjoner som jet-set byen Hvar, middelalderbyen Korčula og den berømte stranden Zlatni Rat på Bol. I tillegg vil du også få oppleve de små, sjarmerende perlene som Vis, den ytterst bebodde øyen som lenge var isolert, og Mljet, den frodige og grønne øya som også er en nasjonalpark.

Starter i Split og ender i Dubrovnik

TUR-053

Sydlige perler. Enveiscruise Dubrovnik - Split  

Vi kaster loss fra den fantastiske byen Dubrovnik og avslutter turen i flotte Split; to nydelige byer med imponerende bygninger, begge på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I løpet av denne uken vil du oppleve de små, sjarmerende perlene som Vis, den ytterst bebodde øyen som lenge var isolert, og Mljet, den frodige og grønne øya som også er en nasjonalpark. I tillegg vil du også få oppleve kjente og populære destinasjoner som jet-set byen Hvar, middelalderbyen Korčula og den berømte stranden Zlatni Rat på Bol.

Starter i Dubrovnik og ender i Split

TUR-054

Natur og kultur  

Vi starter og ender dette cruiset i fantastiske Split og underveis besøker vi to nasjonalparker; Krka med sine fossefall og Kornati øy-ene, som ifølge legenden Gud skapte da han kastet en håndfull jord over skulderen inn i Adriaterhavet. Høydepunktene inkluderer bl.a. den UNESCO-beskyttede gamlebyen i Trogir, Zadar med sitt sjøorgel og Šibenik med sin berømte katedral. Underveis får du mange anledninger til å nyte det krystallklare Adriaterhavet på våre mange badestopp, og oppdage flere koselige landsbyer.

Starter og ender i Split

TUR-055

Deluxe cruise i Syd-Dalmatia  

Vi starter og ender dette cruiset i den vakre byen Dubrovnik. Ombord på en flott motorseiler, vil du bli kjent med denne flotte regionen syd i Kroatia. Underveis vil du få mange muligheter til å nyte det krystallklare Adriaterhavet og flere høydepunkter, som bl.a. den spennende og flotte middelalderbyen Korčula med sine mange trange smug og vakre ornamenter.

Starter i Dubrovnik og ender i DubrovnikTilbake til skjærgårdscruise
  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser