SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Kontakt oss    Betingelser

Skjærgårdscruise


Sesong 2019

Sydlige perler. Enveiscruise Dubrovnik - Split

8 dager / 7 netter - Starter i Dubrovnik og ender i SplitKroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården fra en koselig motor yacht, hvor kapteinen og hans mannskap tar vare på deg med god mat som kokken tilbringer hver dag. I løpet av dagen kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet – eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste destinasjon. Kveldene har du fri til å finne en god restaurant eller oppdage de mange, flotte severdighetene den Kroatiske kysten har.

Vi kaster loss fra den fantastiske byen Dubrovnik og avslutter turen i flotte Split; to nydelige byer med imponerende bygninger, begge på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

I løpet av denne uken vil du oppleve de små, sjarmerende perlene som Vis, den ytterst bebodde øyen som lenge var isolert, og Mljet, den frodige og grønne øya som også er en nasjonalpark. I tillegg vil du også få oppleve kjente og populære destinasjoner som jet-set byen Hvar, middelalderbyen Korčula og den berømte stranden Zlatni Rat på Bol.

Velkommen!RUTEN

Dag 1 (Lørdag) Dubrovnik - Sipan eller Slano

Avgang fra Dubrovnik (havnen Gruz) kl. 13:00, hvor vi spiser lunsj mens vi seiler langs den sørlige Dalmatiakysten til den største av Elafitiøyene; Šipan - en rolig øy overøst med hundrevis av forskjellige ville krydder, blomster og frukt - eller Slano på fastlandet. Begge stedene er koselige og fredelige fiskerlandsbyer hvor du kan oppleve den fantastiske solnedgangen. Overnatting i havnen.

Dag 2 (Søndag) Sipan eller Slano - Mljet - Korcula

Etter frokost fortsetter vi mot en av de grønneste øyene i Adriaterhavet; øya og nasjonalparken Mljet. Her kan man bade, snorkle, sykle eller bare slappe av. Vi fortsetter videre mot Korčula, som sies å være fødestedet til oppdagelsesreisende og eventyreren Marco Polo. Den vakre gamlebyen består av gamle flotte steinhus med trange smug. Ved ankomst i Korčula by, kan du nyte en spasertur gjennom gatene og de trange smugene eller sette deg ned på en av de mange konobas, restauranter eller barer som ligger innenfor og rundt bymuren. Mulighet for å være med på en guidet tur i Korcula (inkludert på Premium Superior). Overnatting i Korčula havn.

Dag 3 (Mandag) Korcula - Vis

I de tidlige morgentimene kaster vi loss og seiler mot øya Vis, den ytterste bebodde øya i Kroatias skjærgård. Underveis gjør vi et stopp ved den lille øya Biševo, for å besøke den Blå Grotte - et fantastisk naturfenomen. Inngangbilletten til Den Blå Grotte koster ca 14 euro, og er ikke inkludert i prisen. Vi fortsetter videre mot øya Vis. Vis var frem til 1989 en militær sone på grunn av sin strategiske plassering, men nå er øya åpen for alle. WWF (World Wide Fond for Nature) har tidligere kåret øya Vis til en av de 10 siste paradis i Middelhavslandene, i betydningen at det fortsatt er urørt og bevaringsverdig natur og kyst her. Natten tilbringes i byen Vis, som ligger på nordsiden av øya, utviklet nær restene av det antikke Issa, den første byen i Kroatia.

Dag 4 (Tirsdag) Vis - Hvar

Tidlig om morgenen vi drar mot den lille øya Šćedro hvor vi har nok tid til å slappe av og nyte det rene, krystallblå vannet. Avreise til Hvar etter lunsj. Muligheter for en guidet tur i Hvar By (inkludert i Premium Superior). I Hvar by finner vi renessansekatedralen med sitt opprinnelige tårn, og i tillegg det eldste teateret i Europa som ble grunnlagt i Hvar by i 1612. Ta en tur opp til den spanske festningen som troner over byen. Herfra får du en fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende øyene.

Dag 5 (Onsdag) Hvar - Bol - Makarska

Vi forlater byen og øya Hvar og fortsetter ferden mot neste destinasjon; øya Brač, nærmere bestemt til den koselige landsbyen Bol, som er kjent for den berømte stranden ”Zlatni Rat”, som endrer retning avhengig av vindretning og strømningene i vannet. Etter en badepause eller en kort tur i landsbyen går turen videre mot Makarska, et berømt turistmål med mange restauranter, barer og en vakker promenade langs sjøen ved den 1,5 km lange stranden. Overnatting i havnen.

Dag 6 (Torsdag) Makarska - Pucisca - Omis

Tidlig om morgenen vi fortsette vår tur mot Pučišća, som ligger på nordsiden av øya Brač, hvor man blant annet kan besøke et av de få steinverkstedene som er igjen i Europa. Vi fortsetter så til Omiš, en pittoresk by omgitt av bratte fjellsider, der elven Cetina renner ut i Adriaterhavet, og et populært sted for rafting. Her kan du klatre opp til den gamle festningen over byen eller ta en spasertur gjennom gamlebyen i Omiš som var beryktet på grunn av piratene som holdt til her under middelalderen. Overnatting i havnen og Captains Dinner ombord.

Dag 7 (Fredag) Omis - Split

Vi fortsetter turen vår mot vår siste destinasjon; byen Split, en moderne by med 1700 år historie. Den gamle delen av byen ligger innenfor murene til keiser Diocletians palass, som står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Ved ankomst anbefaler vi å delta i vår omvisning i Split med en engelsktalende guide (inkludert i Premium og Premium Superior). Overnatting i Split.

Dag 8 (Lørdag) Split

Utsjekking etter frokost.


ENDRINGER

Arrangør forbeholder seg retten til å gjøre endringer i reiseruten, avhengig av vind og værforhold eller organisatoriske krav.


BARN

Barn vil få servert samme mat som de voksne, men dersom det er spesielle behov, kan man gi beskjed når man bestiller, så vil de gjøre sitt beste for å tilpasse måltidene.

Dersom man reiser med barn uten svømmeferdigheter, anbefaler vi at dere tar med godkjent flytevest da flytevestene på skipene kun er ment for evakuasjonssituasjoner, samt at det i Kroatia ikke holder samme standard som i Norge.


OMBORD

Båten ligger normalt i ro om natten, slik at man får en god natts søvn. Noen ganger starter de opp litt før frokost hvis man skal forflytte seg til nytt sted.

Lugarene har enkelt, men funksjonelt utstyr og er innredet med to senger eller dobbeltseng og en liten garderobe eller en åpen hylle. Det er nok plass til å sove og oppbevare reisevesker. På grunn av formen på skipets skrog, kan størrelsen på lugarene varierer.
Soldekket ombord er bekvemmelig for soling og avslapning, og noen av skipene en karakteristisk plattform ved akterenden hvorfra du enkelt kan ta et bad i sjøen, alternativt er det stige- eller trappetilgang til sjøen.MÅLTIDER

Kokken om bord er medlem av mannskapet og forbereder frokost og et varmt måltid om dagen. Disse turene, som inkluderer halvpensjon, starter som regel med lunsj på ankomstdagen og slutter med frokost på avreisedagen.

GUIDING

På dette cruiset er prisen inkludert engelsktalende guidet tur i Dubrovnik.
Det er også muligheter for andre guidede turer eller ekskursjoner mot avgift. Full oversikt over priser og hvilke turer får dere ved ankomst.DATOER OG PRISER

DatoerSpesieltPris pr person i dobbel lugar under dekk.
11.05 - 18.05.2019 Fullbooket! 7900 kr  (Premium Superior skip)
11.05 - 18.05.2019 Fullbooket! 6900 kr  (Premium skip)
25.05 - 01.06.2019  6900 kr  (Premium skip)
25.05 - 01.06.2019  7900 kr  (Premium Superior skip)
08.06 - 15.06.2019 Fullbooket! 7500 kr  (Premium skip)
08.06 - 15.06.2019 Fullbooket! 8500 kr  (Premium Superior skip)
29.06 - 06.07.2019 Fullbooket! 9500 kr  (Premium skip)
29.06 - 06.07.2019 Fullbooket! 10500 kr  (Premium Superior skip)
27.07 - 03.08.2019  10500 kr  (Premium Superior skip)
27.07 - 03.08.2019  9500 kr  (Premium skip)
10.08 - 17.08.2019 Ledige lugarer under dekk. 10500 kr  (Premium Superior skip)
24.08 - 31.08.2019 Ledige lugarer under dekk. 9200 kr  (Premium skip)
24.08 - 31.08.2019 Ledige lugarer under dekk. 10200 kr  (Premium Superior skip)
07.09 - 14.09.2019 Fullbooket! 8300 kr  (Premium skip)
21.09 - 28.09.2019 Fullbooket! 7500 kr  (Premium skip)
05.10 - 12.10.2019  6500 kr  (Premium skip)

Minimum antall deltakere for at turen skal gjennomføres: 15 personer
Maksimum antall deltakere mulig: 36 personer

Vi tar forbehold om trykkfeil.


Ønsker du å bestille transport til eller fra cruiset ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.
Tilbake til listen over skjærgårdscruise


  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser