SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Kontakt oss    Betingelser   

Skjærgårdscruise


Sesong 2020

Dalmatiakystens perler - Deluxecruise - onsdagsavganger

0 dager / 0 netter - Starter og ender iKroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården fra en lekker motoryacht, hvor kapteinen og hans mannskap tar vare på deg med god mat som kokken tilbringer hver dag. I løpet av dagen kan du sole deg på det romslige soldekket, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet – eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste destinasjon. Kveldene har du fri til å finne en god restaurant eller oppdage de mange, flotte severdighetene den Kroatiske kysten har.

Vi starter og ender dette cruiset i vakre Split. Få med deg en guidet tur i denne Unescobyen før cruiset starter for alvor. Nyt dagene om bord på en flott motorseiler, mens man gleder seg til høydepunktene, som bl.a. den spennende og flotte middelalderbyen Korčula med sine mange trange smug og vakre ornamenter og ikke minst den fantastiske byen Dubrovnik.

Denne turen på et av våre luksusskip vil gi deg følelsen av det lille ekstra. Her er det lekre lugarer og flotte omgivelser på båten ellers. Alt ligger tilrette for at man skal kose seg hele uken igjennom. I tillegg til alle de flotte stedene man skal besøke og få historien til, vil man på dette cruiset også få ta del i flere vin og gourmet opplevelser, både ombord på båten men også på flere av øyene hvor vi stopper underveis.Velkommen!RUTEN


ENDRINGER

Arrangør forbeholder seg retten til å gjøre endringer i reiseruten, avhengig av vind og værforhold eller organisatoriske krav.DATOER OG PRISER

DatoerSpesieltPris pr person i dobbel lugar under dekk.

Minimum antall deltakere for at turen skal gjennomføres: 0 personer
Maksimum antall deltakere mulig: 0 personer

Vi tar forbehold om trykkfeil.


Ønsker du å bestille transport til eller fra cruiset ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.
Tilbake til listen over skjærgårdscruise


  © 2009-2020 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser