SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Kontakt oss    Betingelser

SkjærgårdscruiseØnsker du å oppleve Kroatias krystallklare vann og sjarmerende landsbyer? Se nye steder hver dag og samtidig nyte en avslappende opplevelsesferie?

Dette har du mulighet til dersom du blir med på Kroatiaperler's skjærgårdscruise!


Kroatiaperler tilbyr 1-ukes cruise i Kroatias fantastiske skjærgård gjennom vår dyktige samarbeidspartner. I motsetning til store luksus-cruiseskip, får du på disse koselige motoryachtene nærmere kontakt med det krystallklare vannet og muligheten til å bli kjent med mange av Kroatias perler langs den flotte kysten - uten at du må bekymre deg for fergeforbindelser og overnattingsmuligheter.

I de koselige lugarene bor du enkelt, men bra, med privat bad og toalett. Kokken om bord sørger for gode måltider, og om kvelden kan du beøke en av restaurantene i land og prøve den gode, lokale maten. Nyt det krystallklare vannet, nydelig skjærgård, idylliske landsbyer og vakker natur.

Mens skipet tar deg videre til neste destinasjon, kan du nyte late dager med en god bok, et slag kortspill eller bare døse i solstolen. Her er det også muligheter for å stifte nye bekjentskap med de andre passasjerene om bord dersom du ønsker det. Når vi ankommer dagens destinasjon, står du fritt til f.eks. å gå på oppdagelsesferd og utforske havnebyen, slappe av på en kaffebar, nyte livet på en idyllisk strand - eller bare nyte livet om bord.Kroatiaperler tilbyr disse skjærgårdscruisene: 

Familievennlig øyhopping i Dalmatia - Starter og ender i Split
Dette opplevelsescruiset som starter og ender i Split er spesielt godt egnet for familier. På denne turen kan du kombinere bading med muligheter for en rekke aktiviteter, som bl.a. rafting, sykling, vinsmaking eller sightseeing. Nyt en uke på en sjarmerende motoryacht som tar deg fra sted til sted, så slipper du å pakke kofferter opp og ned og lete etter overnattingsmuligheter.   Les mer  

 

Sydlige perler : enveiscruise Split - Dubrovnik - Starter i Split og ender i Dubrovnik
Denne turen starter i Split og ender i Dubrovnik; to fantastiske byer med imponerende bygninger, begge på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I løpet av denne uken vil du oppleve kjente og populære destinasjoner som jet-set byen Hvar, middelalderbyen Korčula og den berømte stranden Zlatni Rat på Bol. I tillegg vil du også få oppleve de små, sjarmerende perlene som Vis, den ytterst bebodde øyen som lenge var isolert, og Mljet, den frodige og grønne øya som også er en nasjonalpark.   Les mer  

Sydlige perler : enveiscruise Dubrovnik - Split - Starter i Dubrovnik og ender i Split
Vi kaster loss fra den fantastiske byen Dubrovnik og avslutter turen i flotte Split; to nydelige byer med imponerende bygninger, begge på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I løpet av denne uken vil du oppleve de små, sjarmerende perlene som Vis, den ytterst bebodde øyen som lenge var isolert, og Mljet, den frodige og grønne øya som også er en nasjonalpark. I tillegg vil du også få oppleve kjente og populære destinasjoner som jet-set byen Hvar, middelalderbyen Korčula og den berømte stranden Zlatni Rat på Bol.   Les mer  

 

Natur og kultur - Starter og ender i Split
Vi starter og ender dette cruiset i fantastiske Split og underveis besøker vi to nasjonalparker; Krka med sine fossefall og Kornati øy-ene, som ifølge legenden Gud skapte da han kastet en håndfull jord over skulderen inn i Adriaterhavet. Høydepunktene inkluderer bl.a. den UNESCO-beskyttede gamlebyen i Trogir, Zadar med sitt sjøorgel og Šibenik med sin berømte katedral. Underveis får du mange anledninger til å nyte det krystallklare Adriaterhavet på våre mange badestopp, og oppdage flere koselige landsbyer.   Les mer  

 

Båtene

Vanligvis er kapteinen eier av båten og gjør det han kan sammen med sitt mannskap for at du skal få en flott ferie. Båtene er sjarmerende og praktiske motorseilere av god kvalitet som fungerer som flytende hotell. Måltidene serveres i hyggelige omgivelser om bord. Alle båtene er spesialtilpasset for slike turer og av god kvalitet. Utseende og størrelse varierer noe, maks antall passasjerer er fra 20 til 40 personer. Noen av båtene har lugarer for opp til 3 personer, men de fleste lugarene er for inntil 2 personer.

Det finnes tre kategorier på skipene: Premium Superior, Premium og Traditional.
Kategori Premium Superior båtene er nybygde skip, med romslige lugarer, soldekk og restaurantområde. Alle lugarene har private bad med toalett, dobbelt- eller twin-senger og med aircondition.

Kategori Premium båtene er eldre skip som er modernisert, og har god standard, romslige lugarer, soldekk og restaurantområde. Alle lugarene har private bad med toalett, dobbelt- eller twin-senger og med aircondition.

De fleste kategori Traditional båtene er vintage motor-seilskuter, som er restaurert med nye lugarer, soldekk og restaurantområde. Enkel standard. Alle lugarene har private bad og toalett, de fleste med køyesenger, men i noen er den nedre køyen dobbeltseng, og disse er trippel lugarer. Aircondition i spisesalen.

Her ser du bilder av noen av båtene:Hjelp til transitt-overnatting eller kombinere cruise med ferie på land?

Dersom du trenger hjelp til å finne transitt-overnatting ved ankomst eller hjemreise, kan vi være behjelpelig med dette. En uke på cruise kan meget godt kombineres med for eksempel en ukes leie av leilighet i en av Kroatiaperlers utvalgte landsbyer! Gi oss beskjed, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

For å være garantert plass, anbefaler vi at du bestiller så tidlig som mulig. Noen av turene har også få avganger. I tilfelle turen må avlyses grunnet for få påmeldte, refunderes innbetalt beløp.

Tips om hva som bør pakkes, hvilke regler som gjelder om bord etc, får du tilsendt sammen med endelig kvittering for betalt opphold.Betalingsbetingelser

30 % av beløpet betales senest 7 dager etter inngåelse av avtalen. Det resterende beløpet betales senest 40 dager før avreise.

For ytterligere betingelser les her .


Ønsker du å bestille transport til eller fra cruiset ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.
  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser