SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Kontakt oss    Betingelser

Skjærgårdscruise med sykkelmulighetØnsker du å ha en aktiv ferie og samtidig se mer av Kroatia?

Eller nyte livet på dekk i en vakker skjærgård eller i små landsbyer når båten er i havn?

Begge disse ønskene kan virkeliggjøres via Kroatiaperlers produkt: Skjærgårdscruise med sykkelmulighet!

Gjennom vår dyktige samarbeidspartner kan vi tilby 1-ukes cruise rundt i Kroatias fantastiske skjærgård. Her vil du få mulighet til å besøke de mest severdige stedende langs den flotte kysten og nyte atomsfæren i idylliske omgivelser, og kanskje dukker en delfin opp på siden av båten mens den krysser over til en ny havn og nye opplevelser.

Du vil kunne sykle flotte turer i vakker natur hver dag, eller så mange dager du ønsker - eller ikke sykle i det hele tatt. Valget er ditt - men tilbudet er der!

Det er tilbud om guidede sykkelturer hver dag, men også muligheter for å sykle på egen hånd etter merkede kart som du får utdelt.

Bo enkelt, men bra, i koselige lugarer (alle med eget bad og toalett), spis lokal god mat og stift nye bekjentskaper hvis du ønsker det. Nyt skjærgården, idylliske landsbyer, det klare vannet og vakker natur.

Målet er at du skal kunne finne ditt ønskenivå for balansen mellom aktivitet, avslapping, hygge og opplevelse!Kroatiaperler tilbyr disse skjærgårdscruisene:Båtene

Alle er av god kvalitet og spesialtilpasset for slike turer. De varierer noe i størrelse og utseende, men på de fleste er maks antall passasjerer ca 30. Båtene har mellom 10 og 17 dobbelt lugarer, hver med privat dusj og toalett. Noen av båtene har lugarer for opp til 4 personer, men de fleste er for inntil 2 personer.

Båtene er ikke luksus cruisebåter, men sjarmerende og praktiske motorseilere av god kvalitet. Kapteinen er vanligvis eier av båten og vil sammen med sitt mannskap gjøre det de kan for at du skal få en flott ferie. Båtene fungerer som flytende hotell og du får servert måltider om bord i båten i hyggelige omgivelser. Her kan du se bilder fra noen av båtene.


Syklene

Syklene som tilbys er av god kvalitet og guidene er behjelpelig med vedlikehold og justeringer av syklene underveis.

På de fleste avganger er det også et begrenset utvalg av fine elektriske sykler tilgjengelig: Et godt valg hvis du av helsemessige eller komfortable hensyn ønsker å gjøre turen lettere. Det lønner seg å bestille tidlig hvis man ønsker slike sykler (se bilde av sykkel lengst til høyre under).

For barn finnes på en del av turene barneseter tilgjengelig og også noen trailersykler (nærmest som tandem men beregnet for barn bak, så bakre deler er lavere). Sykkelveske (til å henge på siden av bakhjulet) følger med i leien av syklene.


Hvem passer turene for ?

Vi vil si dette er turer som passer for de fleste aldersgrupper, men barn som skal sykle selv bør på de mest aktive turene være fra ca 10 år og oppover - og i god form. Minimum høyde for leie av sykkel er 140 cm. Med yngre barn anbefaler vi tur nummer 3.

De fleste deltakere varierer i alder fra 30 til 70 år, og de fysiske kravene varierer selvfølgelig ut i fra hvor aktiv du ønsker å være. Det er fullt mulig å ikke være med på noen av sykkelturene og kanskje heller ta en tur på egenhånd i sitt eget tempo, eller bare slappe av på stranden eller om bord på båten.

Disse turene kan være en meget god kombinasjon med for eksempel 1 ukes leie av leilighet i en av Kroatiaperlers utvalgte landsbyer!

Vi kan også være behjelpelig med å finne transitt-overnatting ved ankomst eller hjemreise. Noen av turene har få avganger og vi anbefaler at du bestiller så tidlig som mulig for å være garantert plass. I tilfelle det blir for få påmeldte slik at turen må avlyses, refunderes innbetalt beløp.

Sammen med endelig kvittering for betalt opphold sender Kroatiaperler tips om hva som bør pakkes med, hvilke regler som gjelder om bord etc.

Betalingsbetingelser

30 % av beløpet betales senest 7 dager etter inngåelse av avtalen. Det resterende beløpet betales senest 40 dager før avreise.

For ytterligere betingelser les her.

Ønsker du å bestille transport til eller fra cruiset ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.
  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser