SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


LUM-001

LUM-002

LUM-021


Se flere boliger  
 

Lumbarda


Lumbarda er et flott feriested for familier og voksne som drømmer om en rolig ferie med gode bademuligheter og god mat.
Lumbarda ligger kun 6 km fra den vakre middelalderbyen Korcula, og dit går det buss flere ganger om dagen.
Landsbyen består av en bebyggelse som strekker seg over flere kilometer langs sjøen, med et lite sentrum i midten. Langs sjøen går en en fin gangvei som egner seg perfekt for turer til fots eller på sykkel, og her ligger strendene på rekke og rad. Koselige cafeeer og restauranter finner man langs hele promenaden, og utsikten til fjellene på halvøya Peljesac er vakker.
Lumbarda har alt man trenger for en hyggelig ferie: gode og rimelige restauranter, matvareforretninger, bank, postkontor, internett-cafeer, vannsportaktiviteter, sykkel- og båtutleie. Vi sender deg detaljert informasjon om hvordan du best reiser hit, tips til gode restauranter, utflukter, transport etc når dere har bestilt bolig, men noen ideer finner du også her:

Lumbarda er omgitt av flere strender som har fin sandbunn, noe som er sjelden i Kroatia.

Strendene er langgrunne og barnevennlige og her blir det sjelden trangt om plassen. For de som trives best med å bade fra klipper eller steinstrender finnes det også muligheter for dette.
De største strendene ligger i naturområder uten bebyggelse rundt Lumbarda, ca 1 km fra sentrum. Mens det finnes flere små strender i og rundt sentrum. Ved alle strendene finnes det små restauranter som serverer is, kald drikke, og enkle retter.
Syd for Lumbarda sentrum ligger en ubebygget odde som benyttes av innbyggerene til rekreasjon. Her kan du sykle gjennom de frodige vinmarkene eller finne din egen strand med pinjetrær og krystallklart vann. Området egner seg ypperlig for turer, sykkel, svømming, snorkling eller å slappe av med en bok.
På den største stranden finnes det sandvolleyball og vannaktiviteter.

Det finnes en liten fotballbane og et lite treningstudio i Lumbarda for de som ønsker det.
Lumbarda har en koselig marina hvor mange legger til med flotte seilbåter om sommeren. Det er også et dykkesenter i Lumbarda. Det arrangeres dagstur med båt til den frodige øya Mljet, som er en av Kroatias nasjonalparker, eller du kan ta taxi-båt ut til en av de mange små ubebodde øyene rett utenfor Lumbarda. Det arrangeres også dagstur med buss på øya og flere ulike utflukter direkte fra Lumbarda, og et større utvalg fra Korcula by.
Man får leid bil, sykkel, scooter, kajakk og små båter i Lumbarda. Det er også små vingårder som tar imot besøkende.

Ønsker man variasjon til det rolige livet i Lumbarda, er ikke veien til Korcula by lang. I Korcula by finnes et rikt utvalg av restauranter, små butikker og en rekke vakre bygg å beskue.


Det er også å anbefale å leie bil for å se seg omkring på den frodige øya. Les mer om øya Korcula og Korcula by ved hjelp av destinasjons-menyen til venstre på siden.Reisebeskrivelse

Fra / til Split går det katamaran daglig til / fra Korcula by (ca. 2,5 timer) . I tillegg går det ferje og katamaran til / fra Vela Luka på andre siden av øya, og derifra går det korresponderende buss tvers over den grønne øya (eller man kan ta en taxi).

Fra / til Dubrovnik går det ferje/katamaran til / fra Korcula by de fleste dager i uken I høysesongen (ca 2 timer). Det går også daglig buss mellom Dubrovnik og Korcula by (overkant 3 timer).

Har du bil kommer du til Lumbarda ved å ta ferje fra byen Orebic på halvøya Peljesac.
Detaljert informasjon om reisevei og mange andre fine reisetips får du av oss etter bestilling!


                                                                                                                                             Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra ferjekaia ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser