SØK VIA KART 


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda
    Racisce

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Rogoznica
 Primosten
 Sutivan (Brac)
 Bol (Brac)
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Zadar
 Preko-Zadar
 Vodice
 Komiza (Øya Vis)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Igrane

KROATIA NORD
 Istria  Nyhet!
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska
 Moscenicka Draga

Kroatiaperler på Facebook   Tips en venn   Legg til favoritter


Kroatiaperler er et norsk utleiebyrå med over 800 fine ferieboliger til leie i Kroatia. Alle våre ferieboliger har gangavstand til sjøen og et idyllisk sentrum! Beliggenhet og fine terrasser med sjøutsikt er i fokus hos oss.

Kroatiaperler hjelper deg å finne ditt drømmested i Kroatia! Vi kjenner Kroatia svært godt og har plukket ut feriehus på de vakreste og mest severdige "perlene" langs den frodige kysten. Vi anbefaler at du først finner din perle før du leter etter feriebolig på stedet. Søk din perle her 

Kroatia - alt du ønsker deg i ferien :
  Nydelige strender, krystallklart vann   God mat og vin
  Frodig og vakker natur   Deilig klima, lang badesesong
  Kulturelle skatter, idylliske landsbyer   Behagelige priser

Feriebolig kan du søke via sted, via kart eller ved å legge inn dine krav til boligen i søkefeltet. Vi har både feriehus, leiligheter, rom og hotell i vårt utvalg. På våre nettsider kan du også bestille transport, skjærgårdscruise og leiligheter for langtidsleie.


 
      FINN DIN PERLE
 
 
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition 
 
Istria - vår nye perle for sesongen 2015!
Dette er Kroatias svar på Toscana! Her kan du bo i en av våre nyrenoverte luksuriøse steinvillaer og nyte late dager ved bassengkanten i barnevennlige omgivelser. Istria kan tilby sjarmerende landsbyer, vakre strender, frodig landskap og en herlig atmosfære. Sammen med fantastiske skinker, nydelige oster, kanskje verdens beste olivenolje, gode lokale viner og sist – men ikke minst – trøfler. Mmmmm….. Dette blir en opplevelse for alle sanser.
Les mer
 
 
Split - et shoppingmekka!
Split er et ypperlig feriemål for langweekend med fokus på kulturelle opplevelser, shopping og rimelige restauranter, men byen er absolutt også egnet for lengere opphold med fokus på strandliv. Split er et av de få stedene i Kroatia som kan by på sandstrender, og selve bystranden er veldig langgrunn og innbyr til lek. Hvis du planlegger en ferie på en av øyene utenfor Split, kan vi på det varmeste anbefale noen dager i Split før eller etter øyferien.
Les mer
 
Skjærgårdscruise - nå også uten sykkel-mulighet!
Ønsker du å oppleve Kroatias krystallklare vann og sjarmerende landsbyer? Se nye steder hver dag og samtidig nyte en avslappende opplevelsesferie? Dette har du mulighet til dersom du blir med på Kroatiaperlers skjærgårdscruise! På disse koselige motoryachtene får du nær kontakt med det krystallklare vannet og muligheten til å bli kjent med mange av Kroatias perler langs den flotte kysten - uten at du må bekymre deg for fergeforbindelser og overnattingsmuligheter.
Les mer
 
  © 2009-2014 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser
Kroatia,Ferie,turist,Split,Dubrovnik,leiligheter,feriebolig,ferie,croatia,Hvar,feriehus, hotell,reise, reiser,ferieleilighet, klima, leilighet,semester,kroatien,lagenhet, semsterhus, villa, bosted,bostad, rovinj,cres,primosten,makarska,baska voda, hvar by, Jelsa, Cavtat, Igrane, Korcula, Lumbarda, Lopud, Vis, Komiza, Fazana,Vrboska,brela,Trogir,Preko,Vodice,Pula,Rabac, Zadar,jelsa,cavtat,igrane,korcula,lumbarda,lopud,vis,komiza,fazana,zadar,været, apartments, hotels, island,kart,apartment, sykkelferie, sykkelcruise, cruise, sykkeltur, båttur, båt, map,buss,ferje,strand,strender,mat,kultur,vin,sykkel,ferien,tourist,kroatiaperler,croatiapearls, seilbåt, seiltur, leiebil, svømmebasseng, pool, apartment