SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Komiza (Øya Vis)
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Igrane
 Podgora  Nyhet!
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska
 Moscenicka Draga


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler på Facebook  Kroatiaperler på Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse 

Kroatiaperler

- tar service og informasjon på alvor!


Kroatiaperler hjelper deg med å finne ditt drømmested!
Vi kjenner Kroatia svært godt og har plukket ut feriehus på de vakreste og mest severdige "perlene" langs den frodige kysten.
 
      SØK DIN PERLE
 


Reise til Kroatia sommeren 2018?
Drømmer du om å reise på ferie til Kroatia neste sommer? Både SAS og Norwegian har lagt ut flybilletter for sommeren 2018, og Kroatiaperler har et stort utvalg rom, leiligheter, feriehus og villaer med basseng til leie ved sjøen i Kroatia. De billigste flybillettene og beste ferieboligene blir først fullbooket og vi anbefaler derfor å bestille tidlig.  
 
 Vi kjenner Kroatia!
På våre nettsider finner du mye nyttig informasjon om Kroatia og de vakreste ferieperlene. Før avreise får du også tilsendt mer detaljert informasjon om stedet du har valgt, nyttige tips og selvsagt en detaljert reisebeskrivelse, slik at du finner frem til feriehuset.

Vi tilbyr personlig service!
Vi er klare for å hjelpe deg både før og underveis i ferien. Vi kjenner alle ferieboligene og kan hjelpe deg med å finne den leiligheten eller feriehuset som passer nettopp dine behov. Vi har også kontaktpersoner på stedet om det skulle oppstå noen utfordringer under oppholdet i Kroatia.

Vi velger våre boliger nøye!
Beliggenhet og fine terrasser med sjøutsikt er i fokus hos oss. De fleste av våre ferieboliger har gangavstand til sjøen og et idyllisk sentrum. Vi garanterer at bilder og beskrivelse er så nøyaktige som mulig.
Makarska Riviera
Leter du etter vakre strender med krystallklart vann? Da er Makarskakysten stedet! Makarskakysten, eller Makarska Riviera som den også kalles, strekker seg ca. 60 km. og betegnes som den vakreste kyststrekningen på fastlandet i Kroatia. Kroatiaperler tilbyr utleie av ferieboliger både i Makarska by og i flere av de nydelige landsbyene langs den vakre rivieraen.  Les mer
 
 
Fly til Rijeka - opplev eventyrlige Cres!
Cres er en av Kroatias mest sjarmerende småbyer, beliggende på den vakre øya med samme navn som byen. Cres sentrum er bilfritt og koselig med flere trange gater og et særdeles tiltrekkende havneområde omkranset av hus i venetiansk stil med pastellfarger. Cres betyr ferie med flotte naturopplevelser, severdige landsbyer og vakre strender.  Les mer
 
Skjærgårdscruise i Kroatia - med eller uten sykkel!
Ønsker du å oppleve Kroatias krystallklare vann, reise til nye steder hver dag og samtidig nyte en avslappende ferie? Eller vil du være litt aktiv i ferien og sykle rundt på nye steder hver dag? Da bør du bli med på et av Kroatiaperlers skjærgårdscruise!  Les mer
 

Kroatia har alt du ønsker deg i ferien:

Nydelige strender og krystallklart vann 
 
Hjemmelaget mat og god vin 
Frodig og vakker natur 
 
Deilig klima med lang badesesong 
Kulturelle skatter og idylliske landsbyer 
 
Behagelige priser på restauranter og i butikker Velkommen til oss og til jakten på din perle i Kroatia!  © 2009-2017 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser