SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda
    Racisce

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Rogoznica
 Primosten
 Sutivan (Brac)
 Bol (Brac)
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Zadar
 Preko-Zadar
 Vodice
 Komiza (Øya Vis)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Igrane

KROATIA NORD
 Istria
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska
 Moscenicka Draga


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler på Facebook  Kroatiaperler på Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition 
 

Kroatiaperler

- tar service og informasjon på alvor!


Kroatiaperler hjelper deg med å finne ditt drømmested!
Vi kjenner Kroatia svært godt og har plukket ut feriehus på de vakreste og mest severdige "perlene" langs den frodige kysten.
 
      SØK DIN PERLE
 


Sesongen 2016 er i gang!
Vi er allerede godt igang med sesongen 2016. De beste villaene og leilighetene blir gjerne først fullbooket, så det er ingen grunn til å vente for lenge med å bestille. Vi hjelper dere selvfølgelig med å finne drømmeboligen.  
 
 Vi kjenner Kroatia!
På våre nettsider finner du mye nyttig informasjon om Kroatia og de vakreste ferieperlene. Før avreise får du også tilsendt mer detaljert informasjon om stedet du har valgt, nyttige tips og selvsagt en detaljert reisebeskrivelse, slik at du finner frem til feriehuset.

Vi tilbyr personlig service!
Vi er klare for å hjelpe deg både før og underveis i ferien. Vi kjenner alle ferieboligene og kan hjelpe deg med å finne den leiligheten eller feriehuset som passer nettopp dine behov. Vi har også kontaktpersoner på stedet om det skulle oppstå noen utfordringer under oppholdet i Kroatia.

Vi velger våre boliger nøye!
Beliggenhet og fine terrasser med sjøutsikt er i fokus hos oss. De fleste av våre ferieboliger har gangavstand til sjøen og et idyllisk sentrum. Vi garanterer at bilder og beskrivelse er så nøyaktige som mulig.
Vårtur til Split
Flere flyselskap har allerede lagt ut flybilletter til neste år. Hva med en vårtur til vakre Split? I tillegg til kulturelle opplevelser, shopping og rimelige restauranter, finner man også sandstrender her. Les mer om denne spennende byen som er på UNESCOs liste over verdens viktigste kulturminner.  Les mer
 
 
Kroatia for den godt voksne
Er du over middagshøyden, men fortsatt lysten på å reise, oppdage og nyte nye opplevelser? Kroatia ligger kun en kort flytur unna, og kan tilby vakre landsbyer, frodig og flott natur, gode turmuligheter, krystallklart vann og en gjestfrihet som sjarmerer de fleste.  Les mer
 
Skjærgårdscruise i Kroatia - med eller uten sykkel!
Ønsker du å oppleve Kroatias krystallklare vann, reise til nye steder hver dag og samtidig nyte en avslappende ferie? Eller vil du være litt aktiv i ferien og sykle rundt på nye steder hver dag? Da bør du bli med på et av Kroatiaperlers skjærgårdscruise!  Les mer
 

Kroatia har alt du ønsker deg i ferien:

Nydelige strender og krystallklart vann 
 
Hjemmelaget mat og god vin 
Frodig og vakker natur 
 
Deilig klima med lang badesesong 
Kulturelle skatter og idylliske landsbyer 
 
Behagelige priser på restauranter og i butikker Velkommen til oss og til jakten på din perle i Kroatia!  © 2009-2015 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser
ferie, turist, leilighet, feriebolig, villa, ferie, feriehus, hotell, reise, ferieleilighet, semester, kroatien, lagenhet, semsterhus, bosted, bostad, apartment, hotels, island, kart, sykkelferie, sykkelcruise, cruise, sykkeltur, båttur, båt, sommer, sommerferie, map, buss, ferje, strand, strender, mat, kultur, vin, sykkel, tourist, seilbåt, seiltur, leiebil, basseng, sjø, utsikt, svømmebasseng, pool, Baska, Baska Voda, Brela, Bol, Cavtat, Cres, Dubrovnik, Fazana, Hvar, Igrane, Istria, Ivan Dolac, Zavala, Jelsa, Komiza, Korcula, Lumbarda, Makarska, Moscenicka Draga, Orebic, Preko, Primosten, Rabac, Racisce, Rogoznica, Rovinj, Split, Starigrad, Sutivan, Trogir, Vodice, Vrboska, Zadar, Brac, Vis