SØK VIA KART 


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic  Nyhet!
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda
    Racisce  Nyhet!

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Rogoznica  Nyhet!
 Primosten
 Sutivan (Brac)
 Bol (Brac)
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Zadar
 Preko-Zadar
 Vodice
 Komiza (Øya Vis)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Igrane

KROATIA NORD
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska
 Moscenicka Draga

Kroatiaperler på Facebook   Tips en venn   Legg til favoritter


Kroatiaperler er et norsk utleiebyrå med over 800 fine ferieboliger til leie i Kroatia. Alle våre ferieboliger har gangavstand til sjøen og et idyllisk sentrum! Beliggenhet og fine terrasser med sjøutsikt er i fokus hos oss.

Kroatiaperler hjelper deg å finne ditt drømmested i Kroatia! Vi kjenner Kroatia svært godt og har plukket ut feriehus på de vakreste og mest severdige "perlene" langs den frodige kysten. Vi anbefaler at du først finner din perle før du leter etter feriebolig på stedet. Søk din perle her 

Kroatia - alt du ønsker deg i ferien :
  Nydelige strender, krystallklart vann   God mat og vin
  Frodig og vakker natur   Deilig klima, lang badesesong
  Kulturelle skatter, idylliske landsbyer   Behagelige priser

Feriebolig kan du søke via sted, via kart eller ved å legge inn dine krav til boligen i søkefeltet. Vi har både feriehus, leiligheter, rom og hotell i vårt utvalg. På våre nettsider kan du også bestille transport, skjærgårdscruise og leiligheter for langtidsleie.


 
   FINN DIN PERLE
 
 
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition 
 
Hvorfor ikke forlenge sommeren med en tur til Kroatia i høst!
Vi har hatt en super sommer i Norge i år, men vi vet alle at høsten og vinteren kommer så altfor fort som vanlig. Hva med å ta en tur til Kroatia i høst og forlenge sommeren? Sommeren varer lenger i Kroatia enn her i nord, og det er varmt i både luft og vann fortsatt. OG - vannet er like krystallklart som alltid! Man slipper også unna den verste stimen av turister som man må dele dette vakre landet med i høysesongen. Ta en titt på våre perler og send oss en forespørsel så vil vi hjelpe dere med å finne den perfekte perlen til dere.

 
 
Split - sommerens hotteste badeby!
Split er et ypperlig feriemål for langweekend med fokus på kulturelle opplevelser, shopping og rimelige restauranter, men byen er absolutt også egnet for lengere opphold med fokus på strandliv. Split er et av de få stedene i Kroatia som kan by på sandstrender, og selve bystranden er veldig langgrunn og innbyr til lek. Hvis du planlegger en ferie på en av øyene utenfor Split, kan vi på det varmeste anbefale noen dager i Split før eller etter øyferien.
Les mer
 
Skjærgårdscruise - nå også uten sykkel-mulighet!
Ønsker du å oppleve Kroatias krystallklare vann og sjarmerende landsbyer? Se nye steder hver dag og samtidig nyte en avslappende opplevelsesferie? Dette har du mulighet til dersom du blir med på Kroatiaperlers skjærgårdscruise! På disse koselige motoryachtene får du nær kontakt med det krystallklare vannet og muligheten til å bli kjent med mange av Kroatias perler langs den flotte kysten - uten at du må bekymre deg for fergeforbindelser og overnattingsmuligheter.
Les mer
 
Ny perle: Orebić!
Vi i Kroatiaperler reiser ned til Kroatia årlig for å finne nye leiligheter og perler, og i år falt vi for den sjarmerende landsbyen Orebić som er kjent for sin vakre sandstrand, vinranker oppover fjellsiden, frodige hager og krystallklart vann. Den lille perlen bader stort sett i solskinn, og det sies at man her finner det mest stabile været i hele Kroatia. I tillegg til den flotte sandstranden, kan man finne flere vakre strender og badeviker med rullesteiner. Den vakre middelalderbyen Korčula er bare en kort ferjetur unna.
Les mer
 
 
Rimelige flybilletter til Zadar!
Ryanair flyr direkte til Zadar både fra Haugesund, Torp og fra Oslo (Rygge). Slik kommer du deg til Kroatia for en billig penge! For de som har mulighet til å reise utenom skoleferien, er det enda mer å spare. Den koselige landsbyen Preko på øya Ugljan, kun 20 minutter med ferge fra Zadar, er verd å vurdere dersom man ønsker å feriere et rolig og idyllisk sted med gode bademuligheter og kort vei inn til Zadar. Det er heller ikke langt til Vodice fra Zadar, ca en times kjøring. Kroatiaperler tilbyr også leie av leiligheter i det mest populære turistområdet av Zadar. Link hvor du kan lese mer om Preko:
Les mer
 
  © 2009-2014 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser
Kroatia,Ferie,turist,Split,Dubrovnik,leiligheter,feriebolig,ferie,croatia,Hvar,feriehus, hotell,reise, reiser,ferieleilighet, klima, leilighet,semester,kroatien,lagenhet, semsterhus, villa, bosted,bostad, rovinj,cres,primosten,makarska,baska voda, hvar by, Jelsa, Cavtat, Igrane, Korcula, Lumbarda, Lopud, Vis, Komiza, Fazana,Vrboska,brela,Trogir,Preko,Vodice,Pula,Rabac, Zadar,jelsa,cavtat,igrane,korcula,lumbarda,lopud,vis,komiza,fazana,zadar,været, apartments, hotels, island,kart,apartment, sykkelferie, sykkelcruise, cruise, sykkeltur, båttur, båt, map,buss,ferje,strand,strender,mat,kultur,vin,sykkel,ferien,tourist,kroatiaperler,croatiapearls, seilbåt, seiltur, leiebil, svømmebasseng, pool, apartment